Bijzondere Bestemmingen

Welk type reiziger ben jij in de Zomervakantie 2021?

Onze manier van reizen is sinds COVID-19 compleet veranderd, waardoor kleinschalige accommodaties en natuurrijke bestemmingen geliefd blijven voor de zomervakantie 2021. Ontdek welk type reiziger jij bent en wat de beste mogelijkheden zijn voor jouw vakantie!

Bedandbreakfast.eu; Welk type reiziger ben jij in de Zomervakantie 2021?

Slow Traveler

Onder slow traveler wordt letterlijk verstaan: langzame reiziger. Deze manier van reizen bestaat al langer, maar voor de zomervakantie 2021 groeit de belangstelling voor bewust rondreizen.. Ontwijk de massa en trek per fiets of per paard van het ene naar het andere kleine dorpje. Verblijf tijdens je reis bij verschillende B&B’s en maak op die manier écht kennis met de lokale bevolking, bijzondere gewoontes en typische streekgerechten. Ook ideaal dus voor cultuurliefhebbers! Dit zijn de mooiste slow travel bestemmingen:

Solo Reiziger

Als je van nature een globetrotter bent, dan kun je in het (post-)coronatijdperk jezelf eenvoudig omdopen tot solo reiziger. Ook iets dichterbij huis, zijn wereldse landschappen te ontdekken. Als solo reiziger minimaliseer je het contact met anderen en daag je jezelf uit tot het uiterste. Veel solo reizigers grijpen dan ook de zomervakantie 2021 aan voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Kleinschalige B&B’s met een mooie ligging middenin de ruige natuur, sluiten perfect aan bij deze trend. Bijvoorbeeld op deze bestemmingen:

Bubbel Reiziger

Door de pandemie zijn we geïsoleerd geraakt van vrienden en familie. De zomervakantie 2021 lijkt hét moment te worden om de verloren tijd met elkaar in te halen. Het idee achter deze vorm van groepsreizen, is om je eigen veilige bubbel te creëren. Kun je niet wachten om op reis te gaan met goede vrienden of familieleden? Reserveer dan alvast een ruim appartement of compleet vakantiehuis met annuleringsvoorwaarden, handig voor als de reis onverhoopt toch niet kan doorgaan. Wat denk je van een rustige plek op het platteland:

Korte Trippers

Als je normaal gesproken een liefhebber bent van feestjes en hippe vakantiebestemmingen, dan vormen korte tripjes een prima alternatief. Natuurlijk is het anders dan anders, maar de energie die je krijgt van een korte break is zeker vergelijkbaar. Trakteer jezelf in de zomervakantie op diverse weekendjes weg, zodat je steeds weer iets nieuws hebt om naar uit te kijken. Laat je betoveren door historische steden en verblijf bij een B&B met privé faciliteiten. Dat kan dichtbij huis zijn of iets verder weg als het weer mogelijk is:

Relaxen in de Zomervakantie 2021

Ben je een echte zonaanbidder en gek op fijne strandvakanties? Waarschijnlijk zit een tropische vakantiebestemming er niet in tijdens de zomervakantie 2021. Toch kun je tijdens een vakantie in eigen land of op een zonnige plek in Europa, nog volop genieten van een verblijf aan zee. Dat is minstens zo leuk, tenslotte is het vooral fijn om gewoon eventjes weg te zijn van huis. Boek een kleinschalige B&B, appartement of vakantiehuisje aan de kust voor een vakantie in eigen land, of verderop in Europa:

Deel dit artikel:

Auteur

Avatar

Josjah Thalen

Loves to collect memories at exquisite destinations. Passionate about traveling and visiting unique B&Bs: discover his best tips on this blog.

Reageer op dit artikel