Bijzondere Bestemmingen

Kindvriendelijke Vakantie aan het Water

Niets is fijner dan een vakantie aan het water, terwijl de kinderen lekker spelen en je zelf kunt genieten van een drankje in de zon. We hebben een aantal leuke bestemmingen voor een kindvriendelijke vakantie voor je geselecteerd, ontdek ze snel!

Bedandbreakfast.eu; Kindvriendelijke Vakantie aan het Water

Waddeneilanden – Nederland

Ontdek met het hele gezin hoe mooi de Waddeneilanden zijn. Neem de ferry naar Texel en creëer de mooiste herinneringen met de kids. Breng een dag door op het breedste strand van Europa op Terschelling. Maak vanuit Ameland een mooie boottocht en spot de zeehonden, die lekker liggen te luieren in de zon. De Waddeneilanden bieden voor ieder wat wils. Bekijk snel het aanbod voor een kindvriendelijke vakantie op de Waddeneilanden hier:

Menorca – Spanje

Het Spaanse eiland Menorca wordt niet voor niets het buggy-eiland genoemd. Het is namelijk een perfecte bestemming voor een strandvakantie met de kids. Nadat je een dagje hebt doorgebracht in de badplaats Cala ‘n Bosch, kun je samen de oude havenstad Ciutadella verkennen, vol met historische gebouwen en middeleeuwse straten. Je vindt er ook diverse mooie fonteinen, waar de kinderen zich kunnen vermaken. Dat klinkt toch heerlijk?

Bed and Breakfast Menorca

Gardameer – Italië

Jaarlijks vertrekken er veel gezinnen naar het Gardameer in Italië voor de zomervakantie en dat is niet zonder reden. Het Gardameer is een groot gebied, waar je alles kunt vinden wat je wenst. Van verschillende pret- en waterparken tot aan de hoge waterval in het citroenstadje Limone sul Garda. Perfect voor een kindervakantie, waar ook de volwassenen van kunnen genieten. Het klimaat valt ook zeker niet tegen. Check de leukste plaatsen aan het Gardameer:

Bodensee – Duitsland

Ontdek het grootste meer van Duitsland, op de grens van Duitsland met Zwitserland en Oostenrijk. Je vindt er mooie zwemplekken en je kunt er ook kano’s, SUP-borden en bootjes huren. In de omgeving van de Bodensee zijn er vele attracties te bezoeken, zoals Klimpark Abenteurpark Kressbron en Spellenstad Ravensburg, of wat dacht je van Sea Life? Ideaal voor een echte gezinsvakantie dus. Pak snel je koffers in en verheug je op de vakantie!

Kreta – Griekenland

Wil je nog iets verder weg van huis? Dan is Kreta ook een mooie bestemming voor een vakantie met kinderen. Kreta staat bekend als toeristische bestemming met bruisende badplaatsen. In het westen van Kreta vind je kindvriendelijke, uitgestrekte zandstranden. De stranden lopen langzaam af in zee, waardoor ze geschikt zijn voor kinderen. Breng ook zeker een bezoek aan één van de vier waterparken van Kreta, bijvoorbeeld Star Beach Waterpark. Kom daarna tot rust bij je B&B of vakantiehuisje.

Bed and Breakfast Kreta

Deel dit artikel:

Auteur

Sharon Tang

Houd ervan om nieuwe bijzondere bestemmingen te ontdekken en deze te delen met anderen.

Reageer op dit artikel