Bijzondere Bestemmingen

Uniek Overnachten bij B&B’s in de Natuur

Wil je weg van de massa en rustig vakantie vieren in de natuur? Blijf dan dichtbij huis en ga uniek overnachten bij B&B’s in de mooiste natuurgebieden van België, Nederland of Duitsland. Ontdek de beste bestemmingen voor een wandel- of fietsvakantie!

Bedandbreakfast.eu; Uniek Overnachten bij B&B’s in de Natuur

Vakantie vieren in Friesland

De provincie Friesland is bij uitstek geschikt voor een weekendje weg of ontspannen vakantie. Van ronddwalen door Nationaal Park de Alde Feanen en het Drents-Friese Wold, tot ronddobberen in een bootje op het Lauwersmeer… Of wat dacht je van UNESCO Werelderfgoed de Waddenzee? Daarnaast is een bezoek aan de befaamde Friese elf steden leuk voor de afwisseling. Kies voor een kleinschalige B&B en ga uniek overnachten in het prachtige Friesland; it giet oan!

B&B Friesland

Nationaal Park Bayerischer Wald

Wist je dat Nationaal Park Bayerischer Wald het eerste internationaal erkende natuurgebied van Duitsland is? Met een oppervlak van zo’n 243 vierkante kilometer, ben je hier verzekerd van alle rust. Een bijzondere manier om het bos te ontdekken, is via het 1,3 kilometerlange boomtoppenpad bij Neuschönau. Als je goed oplet, spot je tal van bijzondere vogels en andere diersoorten. Ga uniek overnachten in het Beierse Woud, voor een sprookjesachtige vakantie.

Uniek overnachten in de Hoge Venen

Als je op zoek bent naar een fraai natuurreservaat dichtbij huis, dan ben je bij de Hoge Venen aan het juiste adres. Dit natuurgebied maakt deel uit van de Ardennen en de Eifel, waardoor je zowel België als Duitsland bezoekt. Stippel een route uit over de vlonderpaden of maak een wandeling met een gids; zo kom je op de mooiste plekjes. In idyllische plaatsen als Monschau en Spa kun je uniek overnachten in kleinschalige accommodaties, dichtbij de natuur.

Natuurlijk Limburg

Laat je betoveren door de glooiende heuvels van Limburg, waar je urenlang kunt genieten van de prachtige vergezichten. Maak kennis met natuurrijke streken als het Heuvelland, de Voerstreek en Haspengouw, maar maak tussendoor ook tijd voor een bezoek aan culturele steden als Maastricht en Lanaken. Na een ondernemend dag, is er niets fijner dan uniek overnachten bij een Bed and Breakfast in de natuur. Reserveer alvast een mooi plekje:

Reis langs de Oostzee

Wil je uniek overnachten aan de kust, maar ook enigszins buiten de gebaande paden treden? Kies dan voor een onvergetelijke trip langs de Duitse Oostzee. Vanuit Nederland rijd je oostwaarts door prachtige bossen en duinen langs de Baltische kust. Onderweg doorkruis je Nationaal Park Vorpommersche Boddenlandschaft, waar je de rijke flora en fauna op het schiereiland Fischland-Darß-Zingst kunt ontdekken. Neem de tijd en strijk zonder zorgen neer op het zachte zandstrand.

Deel dit artikel:

Auteur

Avatar

Josjah Thalen

Loves to collect memories at exquisite destinations. Passionate about traveling and visiting unique B&Bs: discover his best tips on this blog.

Reageer op dit artikel