Bijzondere Bestemmingen

Vakantiebestemmingen voor een Last Minute Reis

Voor een last minute reis hoef je niet perse het vliegtuig te pakken. Tenslotte zijn er ook volop leuke B&B’s en bestemmingen bereikbaar met de auto, boot, fiets of zelfs met de benenwagen. Ontdek snel de mooiste plekken voor de zomervakantie!

Bedandbreakfast.eu; Vakantiebestemmingen voor een Last Minute Reis

Last minute reis naar Duitsland

Groene wouden, mooie meren, sfeervolle dorpen met authentieke vakwerkhuizen en volop gemütlichkeit; Duitsland biedt genoeg vertier voor een last minute reis. Maak een onvergetelijke roadtrip, zodat je alle vrijheid hebt om te gaan en staan waar je maar wilt. Wil je de massa ontwijken? Kies dan voor een B&B in één van de vele natuurgebieden die het land rijk is. Als je juist op zoek bent naar kunst en cultuur, dan ben je in steden als Berlijn en Hamburg aan het juiste adres. Ook leuk: samen met de kids naar het Europa-Park in Rust.

Veelzijdig Frankrijk

Van de droomachtige paarse heidevelden in de Provence en de wereldberoemde wijnhuizen van Bordeaux, tot de mondaine badplaatsen aan de Côte d’Azur… Met de auto ontdek je al snel hoe mooi en veelzijdig Frankrijk is. Kies daarom voor een last minute reis door dit schitterende land, waarbij je onderweg overnacht bij verschillende chambres d’hôtes of gîtes. Bij deze kleinschalige accommodaties geniet je met volle teugen van het Franse leven: verse croissants bij het ontbijt, wandelingen door de natuur en goede wijn.

Wandelvakantie Nederland

Eigenlijk kun je op ieder moment wel een wandelvakantie in Nederland starten; dit is dan ook de beste last minute reis die je je maar kunt bedenken. Natuurlijk vergt een wandelvakantie enige voorbereiding én goede wandelschoenen. Het is unieke ervaring om Nederland met de benenwagen te doorkruisen, waarbij je tussentijds overnacht bij gastvrije B&B’s. Op die manier kun je overdag in alle vrijheid rondtrekken, terwijl je ‘s avonds comfortabel kunt bijtanken. Na een uitgebreid ontbijt heb je weer genoeg energie om je reis te vervolgen!

Bed and Breakfast Nederland

Geliefd Italië

Voor veel reizigers is Italië een geliefd vakantieland voor een last minute reis. Vreemd is dat niet, want het land biedt een schat aan natuur, cultuur en zon. Bovendien is het een waar walhalla voor liefhebbers van lekker eten. Maak een roadtrip door Toscane of zoek de stranden op van het eiland Sardinië. Wil je iets meer buiten de gebaande paden treden? Ga dan op ontdekkingsreis in Le Marche. Deze regio aan de Adriatische Zee is relatief onbekend bij het grote publiek, waardoor je extra kunt genieten van alle rust en ruimte.

Mountainbiken in Luxemburg

Luxemburg is de ideale bestemming voor een actieve vakantie met de mountainbike, en daarmee perfect voor een last minute reis. Bij elkaar opgeteld zijn de mountainbikeroutes zo’n 700 kilometer lang, waarbij je dwars door de adembenemende natuur rijdt. Van de groene bossen en de spectaculaire rotsformaties, tot de historische plaatsen waar je even kunt bijkomen op het terras… Zowel recreanten als professionele mountainbikers zullen zich geen seconde vervelen in het Groothertogdom!

Bed and Breakfast Luxemburg

Deel dit artikel:

Auteur

Avatar

Josjah Thalen

Loves to collect memories at exquisite destinations. Passionate about traveling and visiting unique B&Bs: discover his best tips on this blog.

Reageer op dit artikel