Bed and Breakfast Toscane

    20467 B&B's in Toscane, Italië

    Bed and Breakfast Toscane

    Uitgestrekte wijngaarden, olijfbomen en zonnebloemen kenmerken de prachtige landschappen van Toscane. Overal in deze geliefde regio vind je middeleeuwse stadjes en authentieke dorpjes. Bewonder de kunst en de rijke geschiedenis van de regio en verblijf in Bed and Breakfast Toscane voor het ultieme Italiaanse vakantiegevoel.

    San Gimignano: Middeleeuwse Manhattan

    Dit pittoreske heuvelstadje heeft de bijnaam te danken aan de vele torens die er in die tijd te zien waren, toen waren het er maar liefst 72! De meningen zijn verdeeld over het aantal torens wat nog over is gebleven, het aantal ligt rond de 15 torens. Op Piazza della Cisterna, het Plein van de waterput, zit ijssalon Sergio Dondoli, volgens vele lokale bewoners en toeristen het lekkerste ijs ter wereld.

    Ontdek de trekpleisters

    Het bekendste monument van heel Toscane is toch wel de scheve klokkentoren van Pisa. Vele toeristen brengen een bezoek aan de toren en natuurlijk mag een foto niet ontbreken! Tijdens een verblijf in Toscane is een bezoek aan Florence een must-do, de stad zit vol met geschiedenis, mode, kunst en cultuur. Ontdek de sfeervolle straatjes en de indrukwekkende Duomo met de grootste koepel ter wereld. Tip: boek een fietstour voor een originele kennismaking met de stad.

    Maak kennis met het prachtige landschap

    Toscane betovert iedereen met de prachtige landschappen. Ontdek de glooiende heuvels vol met wijngaarden en de slingerende wegen die bekend staan om de cipressen. Het bekendste stukje landschap in Toscane is Val d’Orcia, deze staat op de werelderfgoedlijst van de Unesco en is te vinden in het zuiden van Siena. Wil je genieten van het prachtige uitzicht zodra je wakker wordt? Kies dan Bed and Breakfast Toscane en beleef de unieke service van een B&B.

    Typisch Toscane

    Niet alleen de landschappen, de middeleeuwse stadjes en de authentieke dorpjes kenmerken Toscane. Voor een heerlijke uitgebreide Italiaanse maaltijd kies je één van de Toscaanse recepten. Geniet tijdens je diner van een goed glas wijn, Toscane is namelijk een van de bekendste wijnregio’s van Italië. Overnacht in een oude boerderij aan de rand van de wijngaarden. Bekijk het aanbod op Bed and Breakfast Toscane.