Diervriendelijke B&B’s

Unieke B&B’s waar je hond mee op vakantie mag

Ben je op zoek naar leuke vakantieadressen waar je hond mee op vakantie mag? Ontdek dan alvast vijf unieke B&B’s in Europa, waar je trouwe viervoeter net zo welkom is als jijzelf. Van een luxe B&B in Valkenburg, tot een droomachtige Spaanse cortijo…

Bedandbreakfast.eu; Unieke B&B’s waar je hond mee op vakantie mag

Bed & Breakfast Sibbliem – Nederland

Het Limburgse Heuvelland staat garant voor urenlang wandelplezier, neem daarom je hond mee op vakantie naar Bed & Breakfast Sibbliem. Deze B&B ligt dichtbij de historische vestingstad Valkenburg en beschikt over twee prachtige appartementen, waar na overleg honden welkom zijn. Beide gastenverblijven beschikken onder meer over een eigen entree, moderne keuken en een luxe badkamer. Bovendien is de tuin volledig omheind, zodat je hond er niet zomaar vandoor kan gaan. Een perfecte plek dus voor jou en je trouwe viervoeter.

Bed & Breakfast Sibbliem

La Girandola – Italië

Een Italiaans landhuis dat vakkundig is gerestaureerd én omgeven door een grote tuin… Een prachtige plek in de schitterende regio Le Marche waar je hond mee op vakantie mag. Deze diervriendelijke accommodatie biedt vier verschillende gastenverblijven en een prachtig uitzicht op de omliggende heuvels. Hier kun je heerlijk ontspannen en urenlang wandelen met de hond, ver weg van het massatoerisme. Breng ook zeker een bezoek aan het middeleeuwse dorpje Poggio Cupro, dat op wandelafstand van de B&B ligt.

La Girandola

Ferienhof Meyer – Duitsland

Gaat de hond mee op vakantie, maar wil je niet te ver rijden? Kies dan voor een ontspannen verblijf bij Ferienhof Meyer in Duitsland. Deze boerderij in Nedersaksen leent zich perfect voor een vakantie met honden, zeker gezien de mooie ligging in natuurpark Elbhöhen-Wendland. Vanuit de B&B kun je dus direct verschillende wandelpaden volgen, die het natuurgebied doorkruisen. Naast het feit dat de accommodatie optimaal is ingericht voor een vakantie met honden, kun je ‘s morgens rekenen op een ontbijt vol streekproducten.

Ferienhof Meyer

Cortijo Don Camilo de La Huma – Spanje

Ten noordwesten van het Spaanse Málaga, nabij het natuurgebied “La Huma”, vind je B&B Cortijo Don Camilo de La Huma. De schitterende ligging in de natuur, maakt het tot een heerlijk adres waar je hond mee op vakantie mag. Maar ook de accommodatie zelf is een waar pareltje te noemen. De fraaie gastenverblijven bevatten zowel Spaanse als Moorse elementen, er is een fijn zwembad en je kunt hier eventueel overnachten in een yurt. Daarbij is het domein zo’n twee hectare groot, volop ruimte dus voor jou en je huisdier!

Cortijo Don Camilo de La Huma

Au Chapitre – Frankrijk

Neem je hond mee op vakantie naar Chambres & Table d’hôtes Au Chapitre, waar je overnacht in een oude notariswoning aan de rand van de Franse Ardennen. Dwaal samen met je viervoeter rond door de natuur en het historische dorpje Rozoy-sur-Serre, waar de B&B is gelegen. De accommodatie beschikt over vijf knusse gastenkamers, die allemaal zijn voorzien van privé sanitair. De eigenaren zijn echte hondenliefhebbers, dus zij zorgen ervoor dat het jou en je hond aan niets ontbreekt. Ook fijn: je kunt hier heerlijk dineren!

Au Chapitre

Deel dit artikel:

Auteur

Josjah Thalen

Loves to collect memories at exquisite destinations. Passionate about traveling and visiting unique B&Bs: discover his best tips on this blog.

Reageer op dit artikel