Aan Zee

Op vakantie bij een Bed and Breakfast aan Zee

Voor velen geeft het strand het ultieme vakantiegevoel. Wij hebben daarom weer een berg aan inspiratie voor een heerlijke vakantie bij een bed and breakfast aan zee. Kies je favoriete bestemming uit en boek een B&B voor een ontspannen vakantie met zon, zee en strand.

Italië

Overdag genieten aan het strand en de dag afsluiten met een heerlijke Italiaanse pizza of pasta. Dit klinkt ons als muziek in de oren. Italië is een prachtig land en is dan ook voor de strandliefhebbers een perfecte vakantiebestemming. Geniet bijvoorbeeld bij een bed and breakfast aan zee in Cagliari, op het Italiaanse eiland Sardinië. Ontdek de historische stad en het strand van Napels of relax op het strand van het plaatsje Amalfi aan de gelijknamige kust.

Frankrijk

Een heerlijk ontbijtje met een croissant of een baguette en dan op naar het strand! Frankrijk heeft ontzettend veel mooie badplaatsen. Zo kun je richting het zuiden van Frankrijk reizen, maar ook aan de westkust zijn leuke plekken te vinden. Bezoek bijvoorbeeld Deauville of La Rochelle in het westen, of ga richting het zuiden voor een bed and breakfast aan zee in Marseille. Naast een fijne badplaats, is Marseille ook een leuke bestemming voor een citytrip.

Kroatië

Met de prachtige natuur en adembenemende stranden met kristalhelder water, is Kroatië terecht een populaire zonbestemming. Kies een bed and breakfast aan zee en jouw vakantie kan beginnen. Bezoek bijvoorbeeld havenstad Split. Vanuit deze badplaats kun je verschillende tripjes maken naar paradijselijke eilanden zoals Hvar. Of kies je liever voor de mooie stranden van Brela? Kroatië is een perfecte bestemming om heerlijk te genieten van een zonvakantie!

Spanje

Genieten aan de Spaanse Costa’s, daar kiezen veel toeristen ieder jaar weer voor. Deze bestemmingen staan garant voor een heerlijke zonvakantie. Naast een vakantie in Malaga of Calella, op het vasteland van Spanje, kun je uiteraard ook kiezen voor een badplaats op de eilanden. Een zonvakantie op de eilanden Menorca of Fuerteventura is ook een uitstekende keuze. Boek een bed and breakfast aan zee en de vakantie-voorpret kan beginnen!

Bedandbreakfast.eu; Op vakantie bij een Bed and Breakfast aan Zee

België

De Belgische kust is al jaren een populaire bestemming. Met badplaatsen als Knokke-Heist, Blankenberge en De Panne heb je genoeg keuze voor een heerlijke strandvakantie. Een bed and breakfast aan zee maakt jouw vakantie in België helemaal compleet. Wil je meerdere badplaatsen combineren? Dat kan heel gemakkelijk! De kusttram rijdt namelijk langs de gehele Belgische kust. Stap op de kusttram en je roadtrip langs de badplaatsen kan beginnen!

Deel dit artikel:

Auteur

Eelke Berkvens

Maakt graag nieuwe herinneringen op een van haar reizen. Ze is altijd op zoek naar mooie en bijzondere accommodaties waar je je thuis kunt voelen tijdens je vakantie.

Reageer op dit artikel