B&B Tips Bijzondere Bestemmingen

Topbestemmingen voor een Last Minute naar de Zon

Ben je toe aan een flinke dosis zonneschijn en een tropische cocktail op het strand? Er zijn tal van zonnige bestemmingen waar je optimaal geniet van een welverdiende vakantie. Regel nu je Last Minute naar de zon en pak snel je koffers in!

Last Minute naar de Zon in Spanje

Tapas, sangria en kilometers strand; Spanje is bij uitstek het land voor een last minute naar de zon. Dankzij de vele prijsvechters vind je altijd wel een goedkope vlucht naar de meest populaire bestemmingen.

Bedandbreakfast.nl; Topbestemmingen voor een Last Minute naar de Zon

Zonnen aan de Costa del Sol

Sinds jaar en dag is de Costa del Sol één van de populairste regio’s in Spanje. Begrijpelijk, want de zon schijnt hier maar liefst zo’n driehonderd dagen per jaar. Daarnaast behoren veel stranden in dit kustgebied tot de schoonste ter wereld: perfect voor een last minute naar de zon. Na een lange stranddag eropuit? Reserveer een B&B in een bruisende badplaats en je verveelt je geen moment!

Zonvakantie september: Balearen

Twijfel je over een zonvakantie september naar de Balearen? Geen zorgen! Het aantal zonuren mag dan wel lager zijn dan in de zomer, maar met een gemiddelde temperatuur van 27 graden Celsius is het hier alsnog goed toeven. Ook fijn: in deze periode zijn er een stuk minder toeristen op Mallorca en Ibiza, waardoor je nóg meer kunt genieten van je zonvakantie september.

Nazomer op de Canarische Eilanden

De Canarische Eilanden zijn perfect voor een last minute naar de zon. Want of je er nou in het hoogseizoen, in de nazomer of tijdens de wintermaanden verblijft; dankzij het heerlijke klimaat zit je hier altijd goed. Ervaar de rust op Lanzarote, ontdek het vulkaanlandschap op Tenerife of bezoek één van de vele events die tot ver in de nazomer worden georganiseerd op Gran Canaria.

Flaneren aan de Côte d’Azur

Zien en gezien worden tijdens je last minute naar de zon? Dan ben je aan de Franse Riviera helemaal op je plek. Strijk neer tussen de jetset in mondaine badplaatsen, verwonder je over de luxueuze jachten in de havens of laat je betoveren door de kolonie roze flamingo’s in Hyères. Aan de Côte d’Azur kom je ogen en oren tekort, ervaar het zelf vanuit een Bed and Breakfast:

Cultuur snuiven op de Italiaanse Eilanden

Niet voor niets is Italië één van de populairste vakantiebestemmingen in Europa, dit mediterrane land biedt een schat aan cultuur, lekker eten én betoverende eilanden. Huur een auto en trek op je favoriete eiland van de ene B&B naar de andere. Op die manier leef je echt eventjes tussen de locals en creëer je de mooiste herinneringen tijdens je last minute naar de zon.

Gastvrij Griekenland

Of het nu gaat om een glaasje Ouzo van het huis of een uitnodiging om de sirtaki mee te dansen; de Grieken staan bekend om hun gastvrijheid. Bovendien is het land een goedkope vakantiebestemming, waardoor het zeer geschikt is voor een last minute naar de zon. Daarbij is het aanbod van gemoedelijke B&B’s in Griekenland ook nog eens bijzonder groot, waar ga jij heen?

Deel dit Artikel:

Auteur

Josjah Thalen

Loves to collect memories at exquisite destinations. Passionate about traveling and visiting unique B&Bs: discover his best tips on this blog.

Reageer op dit artikel