Bijzondere Bestemmingen Stedentrip

Top 5 steden voor Romantische Uitjes

Droom jij volop over romantische uitjes en ben je er echt aan toe om er samen met je geliefde tussenuit te gaan? Wij hebben 5 idyllische steden geselecteerd, waar je met zijn tweeën optimaal kunt genieten. Als je het ons vraagt, mogen deze steden zeker niet ontbreken op je couples bucketlist!

Bedandbreakfast.eu; Top 5 steden voor Romantische Uitjes

Brugge

Ben jij druk bezig met het plannen van romantische uitjes? Denk dan eens aan Brugge! Ontdek de stad en wandel door de schattige straatjes, beklim de Belforttoren of bezoek de Halve Maan brouwerij. Brugge wordt ook wel het Venetië van het noorden genoemd door haar vele grachten. Er zijn dus genoeg mogelijkheden om een romantische boottocht te maken. Vergeet niet te genieten van de omgeving, want Brugge is prachtig. Maak je bezoek aan Brugge compleet met een verblijf in een mooie B&B.

Bed and Breakfast Brugge

Parijs

De stad van de liefde kan natuurlijk niet ontbreken in deze top 5. Iedereen kent het beeld wel van een verliefd koppel dat samen de prachtig verlichte Eiffeltoren staat te bewonderen. Zeg eens eerlijk, er is toch eigenlijk ook niets romantischer dan dat? Parijs heeft verschillende wereldberoemde bezienswaardigheden zoals Museum het Louvre, de Champs Élysées en Basiliek Sacré-Coeur, die je zeker niet mag overslaan tijdens je citytrip. Samen met je partner kun je genieten van romantische uitjes tijdens je verblijf in Parijs.

Bed and Breakfast Parijs

Venetië

Ook het ‘echte’ Venetië is meer dan geschikt voor romantische uitjes. Reserveer een B&B en reis samen met je geliefde af naar Italië. De gondels van Venetië zijn wereldberoemd en uitermate geschikt voor jouw uitje. Huur een prive gondel en vaar met je partner door de prachtige stad. Stop ook even op het San Marco plein en breng dan een bezoek aan de San Marco Basiliek. Sluit de dag af bij een heerlijk Italiaans restaurant, waar het spreekwoord: ‘liefde gaat door de maag’, wel heel toepasselijk is.

Bed and Breakfast Venetië

Maastricht

Wil je er samen tussenuit en zoek je nog een leuke stad voor romantische uitjes? Reis dan af naar het zuiden van Nederland en kies voor een B&B Maastricht. Struin samen door de straten en geniet van de veelzijdigheid van de stad. Op een van de vele terrasjes op het beroemde Vrijthof kun je terecht voor een hapje en een drankje en rondom het plein zijn verschillende winkels en boetiekjes te vinden. De natuur in Limburg is prachtig. Heb je voldoende tijd tijdens je citytrip? Vergeet dan ook zeker de omgeving van B&B Maastricht niet.

Bed and Breakfast Maastricht

Praag

Ontdek de geschiedenis van Praag tijdens een van jouw romantische uitjes in Tsjechië. Je bent vast en zeker niet in één dag klaar met jouw ontdekkingstocht door de stad, boek daarom een B&B om je verblijf compleet te maken. Struin samen met je geliefde door de stad en bezoek alle hoogtepunten van Praag. Bewonder de Astronomische klok en zoek het letterlijke hoogtepunt op door het beklimmen van het stadhuis. Vanaf het stadhuis heb je een prachtig uitzicht over de stad.

Bed and Breakfast Praag

Deel dit artikel:

Auteur

Eelke Berkvens

Maakt graag nieuwe herinneringen op een van haar reizen. Ze is altijd op zoek naar mooie en bijzondere accommodaties waar je je thuis kunt voelen tijdens je vakantie.

Reageer op dit artikel