Stedentrip

Tips voor een origineel Weekendje Weg!

Weekendje weg

Zoek je inspiratie voor een weekendje weg en wil je een keer iets anders dan Rome, Londen of Parijs? We hebben een aantal originele Europese steden voor je op een rij gezet. Reserveer je favoriete B&B en maak het onvergetelijk!

Tips voor een origineel Weekendje Weg!

Wereldstad Frankfurt am Main

Frankfurt am Main staat bekend als de financiële hoofdstad van Duitsland. Vanaf de ‘Eiserner Steg-voetgangersbrug’ bewonder je de prachtige skyline met wolkenkrabbers. Vanaf het platform van de Main Tower (190 meter hoog) heb je indrukwekkend uitzicht over de stad. Wandel langs de hoogtepunten zoals het voormalige operagebouw ‘Alte Oper’ en de ‘Haptwacht’. Frankfurt am Main is een absolute aanrader voor een weekendje weg.

B&B Frankfurt am Main

Magnifiek Marseille

Marseille is de tweede grootste stad van Frankrijk. De stad werd vroeger gezien als vies en crimineel, maar dit is tegenwoordig absoluut niet zo. De stad biedt verschillende bezienswaardigheden zoals ‘de Notre Dame de la Garde’, waar je een prachtig uitzicht hebt over de stad. Le Vieux-Port, de oude haven van Marseille, staat bekend om de dagelijkse vismarkt en gezelligheid. Tevens is Le Vieux-Port dé vertrekplaats naar de prachtige natuur van ‘de Calanques’.

Unieke B&B's in Marseille

Het Poolse Gdańsk

Gdańsk is een Poolse stad gelegen aan de Oostzee. De stad kent een rijke historie en wordt de laatste jaren steeds populairder. Bezoek het stadsplein van Gdańsk en maak kennis met het raadhuis, prachtige huizen met kleurrijke gevels en de Neptunusfontein. Sluit je dag af met een heerlijk diner bij een Pools restaurant en proef de speciaalbieren die Gdańsk te bieden heeft.

Ontdek B&B's in Gdańsk

Ultiem genieten in San Sebastian

Een weekendje weg naar San Sebastian is een reis terug in de oudheid. De Baskische stijl van de stad, in combinatie met de Cantabrische Zee, heeft vele harten veroverd. Typerend zijn de witte stranden en de helderblauwe zee. Het oude stadscentrum beschikt over vele restaurants, tapas barretjes en lunchrooms. Ontdek de culturele hoogtepunten van de stad en breng een bezoek aan de kerk van ‘Santa María del Coro’ en de ‘Plaza de la Constitución’.

Bed and Breakfast San Sebastian

Unieke ervaring in Glasgow

Voor een uniek weekendje weg bezoek je Glasgow. Dit is de grootste stad van Schotland. De stad beschikt over vele musea, festivals en imposante gebouwen. In Glasgow vind je de grootste openbare bibliotheek van Schotland, een bijzonder Victoriaans kerkhof, Botanische tuinen en vele indrukwekkende kerken. Met een overnachting in een Bed and Breakfast maak je jouw weekendje weg compleet.

B&B's in Glasgow

Deel dit Artikel:

Auteur

Avatar

Lizzy Scheltus

Online Marketeer at Bed & Breakfast Europe.

Reageer op dit artikel