Bijzondere Bestemmingen

Leuke Bestemmingen voor een Midweek Weg

Wil jij er ook nog even tussenuit? In Europa zijn tal van leuke bestemmingen die zich lenen voor een heerlijke midweek weg. Van een bruisende stedentrip in Berlijn, tot een culturele zonvakantie op Cyprus… Op Bedandbreakfast.eu vind je het beste aanbod voor één van deze mooie bestemmingen!

Bedandbreakfast.eu; Leuke Bestemmingen voor een Midweek Weg

Roadtrip door Wallonië

Ontdek het Belgische Wallonië tijdens een midweek weg. In het Franstalige deel van België is genoeg te beleven en echt voor ieder wat wils. In de Ardennen geniet je van de natuur en kunnen sportievelingen hun hart ophalen. Maar ook de prachtige steden als Namen, Dinant of Durbuy kun je eigenlijk niet overslaan tijdens jouw vakantie. Om je midweek helemaal relaxed af te sluiten kun je in de Thermen van Spa genieten van de thermale baden.

Bed and Breakfast Wallonië

Stedentrip dichtbij Huis

Europa heeft tal van prachtige steden voor een heerlijke stedentrip. Ga eropuit en ontdek de geschiedenis en cultuur van de stad. Proef ook de keuken van het land en struin door de straten om heerlijk te shoppen. Iedere stad heeft zo zijn eigen charme. Zo kun je dichtbij huis al prachtige steden bezoeken tijdens je midweek weg. Kies bijvoorbeeld voor Den Haag of Utrecht in Nederland, Antwerpen en Brussel in België of het bijzondere Berlijn in Duitsland.

Zonnig Cyprus

Ga je een midweek weg naar Cyprus, dan ben je vrijwel zeker van een zonnige vakantie. Deze bestemming is ideaal voor een zonvakantie oktober. Ga je voor een volledige strandvakantie of combineer je de stranddagen met culturele bezienswaardigheden? Het kan allemaal op Cyprus! Een bezoek aan de hoofdstad Nicosia is een echte aanrader. De authentieke binnenstad is prachtig en je kunt er geweldig goed shoppen. Ontdek Cyprus tijdens jouw zonvakantie.

Bed and Breakfast Cyprus

Midweek weg aan de Baltische Kust

Wil je er in oktober nog tussenuit? Kijk dan eens naar een midweek weg aan de Baltische Kust in Duitsland. Ontdek bijvoorbeeld Hanzesteden Stralsund, Wismar of Rostock. Ook het schiereiland Rügen is de moeite waard. Kom dichter bij de natuur dan ooit, door in Rügen het boomtoppenpad te bewandelen. Op dit eiland vind je ook de prachtige oude badhuizen die nog steeds alle luxe uitstralen. Laat je verwonderen door de Baltische Kust.

Lang Weekend naar Ibiza

Ibiza staat natuurlijk bekend als hét party eiland van Europa. Het eiland maakt ook zeker haar naam waar. Maar Ibiza heeft veel meer te bieden dan enkel de gezellige feesten. Tijdens een midweek weg heb je genoeg tijd om het échte Ibiza te ontdekken. Inmiddels zijn de meeste hippies wel van het eiland vertrokken, maar de hippiemarkten zijn nog steeds een groot begrip. Tijdens je verblijf mag je een bezoek aan deze hippiemarkt dan ook niet overslaan.

Bed and Breakfast Ibiza

Deel dit artikel:

Auteur

Eelke Berkvens

Maakt graag nieuwe herinneringen op een van haar reizen. Ze is altijd op zoek naar mooie en bijzondere accommodaties waar je je thuis kunt voelen tijdens je vakantie.

Reageer op dit artikel