Bijzondere Bestemmingen

Zonvakantie bij B&B’s op Zonnige Bestemmingen

Droom jij al weg bij het idee van zo’n heerlijke zonvakantie op een prachtige bestemming? Om je alvast wat inspiratie te geven, hebben wij de meest zonnige vakantiebestemmingen voor je uitgelicht. Hopelijk kun je snel genieten van je vakantie bij de leukste B&B’s!

Zonvakantie bij B&B’s op Zonnige Bestemmingen; Bedandbreakfast.eu

Zonvakantie Spanje

Paella, Sangria, tapas, zon, zee en strand. Hebben we je al overtuigd? Spanje is en blijft een heerlijk vakantieland voor een zonvakantie. Denk aan de prachtige steden, heerlijke stranden en een feestje op Ibiza. Of wat denk je van een eilandtour per auto op één van de Canarische Eilanden? Er is voor ieder wel wat wils! Kies voor een B&B met flexibele annuleringsvoorwaarden om zeker te zijn van een zorgeloze zomer.

Zomervakantie 2021 in Frankrijk

Eenmaal aangekomen in Frankrijk voelt het voor ons direct als vakantie. Die prachtige taal en het heerlijke eten zorgen direct voor dat vakantiegevoel. Boek jij voor zomervakantie 2021 een zonvakantie naar de Côte d’Azur? Deze regio is erg populair onder toeristen, zowel voor een zonvakantie in Saint- Tropez als een citytrip in Nice. Kies voor een unieke chambre d’hotes of leuke B&B en laat je zomervakantie 2021 in Frankrijk beginnen.

Veelzijdig Italië

Prachtige cultuur, heerlijke stranden en vaak verzekerd van een lekker zonnetje! Italië is terecht een populair vakantieland. Voor zowel jong en oud is er in Italië genoeg te beleven. Kies jij het eiland Sicilië voor jouw zonvakantie of ga je toch voor één van de bekendste badplaatsen; Rimini. Of ontdek het authentieke Italiaanse leven leven op Sardinië. Boek een mooie B&B en geniet van een heerlijke vakantie in het prachtige Italië.

Geliefd Griekenland

De Griekse eilanden zijn al jaren een populaire vakantiebestemming. Het eiland Kreta is het meest bekende, maar ook het grootste eiland van Griekenland. De andere eilanden doen er zeker niet onder en worden steeds populairder. Ontdek de prachtige natuur en adembenemende stranden, maar geniet ook zeker van het heerlijke Griekse eten tijdens een zonvakantie op één van deze Griekse eilanden.

Zonvakantie Portugal

Zonbestemming Portugal doet zeker niet onder voor alle andere bestemmingen. Dit prachtige land heeft verschillende adembenemende stranden waar je helemaal tot rust komt tijdens jouw zonvakantie. De Algarve is een populaire regio met talloze badplaatsen, waarvan Olhos d’Aguadie tot de mooiste behoort. Maar ook Estoril en Cascais, vlakbij Lissabon, zijn zeker de moeite waard. Bekijk snel het aanbod van B&B’s in Portugal:

Deel dit artikel:

Auteur

Eelke Berkvens

Eelke Berkvens

Maakt graag nieuwe herinneringen op een van haar reizen. Ze is altijd op zoek naar mooie en bijzondere accommodaties waar je je thuis kunt voelen tijdens je vakantie.

Reageer op dit artikel