Unieke B&B's

Zomervakantie boeken bij Zomerse B&B’s

Je zomervakantie boeken bij een B&B staat garant voor een heerlijke zomer! Om je op weg te helpen, hebben wij alvast vijf zomerse B&B’s voor je geselecteerd: van een gloednieuwe strandbungalow in Zandvoort, tot een idyllisch gelegen B&B in Andalusië.

Bedandbreakfast.eu; Zomervakantie boeken bij Zomerse B&B’s

Thalassa Beach Houses – Nederland

Wil jij je zomervakantie boeken en volop genieten van de Nederlandse kust? Kies dan voor een verblijf bij Thalassa Beach Houses in badplaats Zandvoort. Je overnacht hier in één van de splinternieuwe én duurzaam gebouwde strandbungalows met een prachtig uitzicht op zee. De huisjes zijn van alle gemakken voorzien zoals een keuken, woonkamer, badkamer en een eigen terras. Daardoor is het perfect voor een lang verblijf. Ter plaatse kun je het ontbijt erbij boeken. Ook kun je dineren in het gelijknamige restaurant!

Thalassa Beach Houses

Santa Luzia Funchal View – Portugal

Als een vakantie op bloemeneiland Madeira bovenaan je wensenlijstje staat, dan is een verblijf bij dit prachtige appartement helemaal geen gek idee. Het is van alle gemakken voorzien en er is genoeg ruimte voor maximaal zes personen. Perfect dus voor gezinnen. Naast een zwembad is er een barbecue, gratis WiFi en een wasmachine. Zowel het centrum van Funchal en de jachthaven liggen op loopafstand van deze accommodatie. Sluit de dag vol belevenissen comfortabel af op het balkon en geniet van het schitterende uitzicht op zee.

Santa Luzia Funchal View

Giovinazzo Historic Apulia – Italië

Op slechts een steenworp afstand van het strand, ligt Giovinazzo Historic Apulia. Deze unieke B&B is gevestigd in een historisch pand uit de achttiende eeuw, waar heden en verleden mooi op elkaar aansluiten. Zo zijn de hoge gewelfde plafonds nog mooi zichtbaar en zijn de ruimtes gevuld met antieke meubels. Vanuit de accommodatie kun je het prachtige haventje van Giovinazzo bewonderen, een ijsje eten terwijl je door de smalle straatjes van het historische centrum slentert en een duik nemen in het heldere water… Puglia op z’n best!

Giovinazzo Historic Apulia

Casa Sin Fin – Spanje

Vlakbij het idyllische witte bergdorpje Bédar in In het Spaanse plaatsje Bédar in Andalusië, ligt de mooie en zomerse B&B Casa Sin Fin. Je kunt kiezen uit vier gastenkamers die comfortabel zijn ingericht mét een mediterrane touch. Vanaf het terras met zwembad heb je een adembenemend uitzicht over de omgeving. Hier kun je ‘s morgens genieten van het ontbijt of bij zonsondergang van een wijntje. Vanuit de B&B maak je de leukste uitstapjes, waaronder een bezoek aan de dorpen Mojacar, Villaricos of het natuurgebied Cabo de Gata.

Casa Sin Fin

La Mandarine – Frankrijk

In het hart van de Provence vind je La Mandarine; een gerenoveerde boerderij met vijf gastenkamers en twee gîtes. Deze accommodatie is een klein paradijsje om de zomervakantie door te brengen. De gastenverblijven zijn met de grootste zorg ingericht, met behoud van het authentieke en romantische karakter van het pand. Bovendien zorgen de brede stenen muren ervoor dat de zomerse warmte buiten blijft. Ontdek de lavendelvelden van de Provence en geniet ‘s avonds in de tuin met een glas rosé uit dezelfde regio!

La Mandarine

Deel dit artikel:

Auteur

Josjah Thalen

Loves to collect memories at exquisite destinations. Passionate about traveling and visiting unique B&Bs: discover his best tips on this blog.

Reageer op dit artikel