Unieke B&B's

B&B’s voor een Bijzondere Overnachting of Vakantie

Droom je van een bijzondere overnachting in een origineel Fokker vliegtuig? Of wat denk je van een verblijf bij zo’n idyllisch trullo huisje in Italië? Ontdek dan snel de meest unieke B&B’s voor een onvergetelijke vakantie of weekendje weg!

Bedandbreakfast.eu; B&B’s voor een Bijzondere Overnachting of Vakantie

Friendship – Nederland

Voor een extra bijzondere overnachting in Nederland, ben je bij Friendship aan het juiste adres. Hier slaap je namelijk in een Fokker F27 vliegtuig uit 1961, die is omgetoverd tot een luxe suite. De cockpit ziet er nog precies zo uit als in de hoogtijdagen, maar verder is het vliegtuig van alle moderne gemakken voorzien. Zo beschikt de B&B over een heerlijk bed, pantry met gevulde koelkast, privé sanitair en zelfs een sauna! Een unieke plek voor een huwelijksaanzoek, honeymoon of andere speciale gelegenheid die je met z’n tweeën wilt vieren.

Friendship

Villa Emma – België

Deze liefdevol gerenoveerde villa uit 1909, is idyllisch genesteld in een groene, dromerige tuin van maar liefst 3000 vierkante meter groot. Villa Emma is een juweeltje voor tuin- en natuurliefhebbers en de perfecte uitvalsbasis voor een weekendje Gent! Begin de dag met een gevarieerd ontbijt in de gezellige ontbijtzaal of bij mooi weer op het terras. Het historische centrum van Gent is gemakkelijk per fiets te bereiken. Bewonder de historische gebouwen op de Graslei of het mysterieuze Gravensteenkasteel uit de 12e eeuw.

Villa Emma

Le Macassar – Frankrijk

In het hart van de Franse streek Picardië vind je Le Macassar. Deze uitzonderlijke Bed and Breakfast heeft een uniek uitzicht op de abdij van Corbie, die dateert uit 660. Stap door de grote houten poortdeuren, die toegang bieden tot de groene binnenplaats met fraaie fonteinen. Ook het interieur van deze B&B is verrijkt met elegant meubilair uit de Art Nouveau en Art Deco periode, waardoor het een ideale plek is voor een romantisch verblijf in Frankrijk. Overnacht in één van de suites en start daarna de dag met een heerlijk ontbijt.

Le Macassar

Trulli La Mandra – Italië

Kies voor een betoverend verblijf in één van de unieke trulli! Deze typische witte huisjes met een kegelvormig dak, staan sinds 1996 op de Werelderfgoedlijst van Unesco. Bij Trulli La Mandra kun je origineel overnachten in zo’n charmant huisje, dat gelegen is in één van de dorpen in de Itria-vallei. Bovendien vind je op slechts enkele kilometers afstand de belangrijkste bezienswaardigheden van de Italiaanse regio Puglia. Denk bijvoorbeeld aan de schilderachtige plaatsen Alberobello, Matera en Ostuni.

Trulli La Mandra

La Casa del Torero – Spanje

Aan de rand van het Spaanse witte dorpje Vejer de la Frontera, is La Casa del Torero gelegen. Deze B&B leent zich perfect voor een bijzonder verblijf tijdens een roadtrip door Andalusië. Zo is de kenmerkende Moorse stijl doorgevoerd in het interieur, waardoor vergane tijden subtiel herleven. Er zijn drie mooie gastenkamers en een compleet appartement. Daarnaast biedt deze finca een prachtig uitzicht over het dorp, platteland en de stranden van de Costa de la Luz. Op de meest heldere dagen zie je zelfs Marokko liggen!

La Casa del Torero

Deel dit artikel:

Auteur

Josjah Thalen

Loves to collect memories at exquisite destinations. Passionate about traveling and visiting unique B&Bs: discover his best tips on this blog.

Reageer op dit artikel