Unieke B&B's

5 Leuke B&B’s voor 5 Leuke Stedentrips

Hoogste tijd voor leuke stedentrips! Of je nu de historische bezienswaardigheden van Antwerpen óf Parijs wilt bezoeken, een B&B is de ideale uitvalsbasis tijdens je citytrip. Ontdek vijf prachtige accommodaties in vijf verschillende steden, waar ga jij heen?

Bedandbreakfast.eu; 5 Leuke B&B’s voor 5 Leuke Stedentrips

The Old Beech – Antwerpen

Op je shortlist van leuke stedentrips, mag een weekendje Antwerpen natuurlijk niet ontbreken. Geef je de voorkeur aan een stijlvol en luxe verblijf tijdens je citytrip in België? Dan behoort The Old Beech tot de beste opties. Deze prachtige B&B is ondergebracht in een statig herenhuis uit 1905, welke gelegen is in één van de mooiste wijken uit de stad. De suites zijn gedecoreerd in de klassieke Lodewijk-XVI-stijl en van alle gemakken voorzien. Het uitgebreide ontbijt bevat onder meer vers gebakken koffiekoeken en yoghurt met granola en vers fruit.

The Old Beech

Juliet House Luxury Apartments – Verona

Juliet House Luxury Apartments is bijzonder geschikt voor gezinnen die een rustige uitvalsbasis zoeken in de stad, maar ook voor romantische koppels die op zoek zijn naar een comfortabele, luxe accommodatie. Je verblijft hier in het stadscentrum van Verona, in een prachtig pand dat onlangs gerenoveerd is. De accommodatie is van veel gemakken voorzien en biedt zelfs een eigen tuin en parkeergelegenheid. De belangrijkste bezienswaardigheden zoals de Arena van Verona liggen om de hoek, maar toch ervaar je hier een oase van rust.

Juliet House Luxury Apartments

L’Hôtel Particulier – Parijs

Op zo’n tien minuten afstand met de directe trein van Parijs, ligt het prachtige L’Hôtel Particulier. Na een hectische citytrip is er niets fijners dan jezelf onder te dompelen in de rustige en luxueuze sfeer die deze accommodatie biedt. Geniet van van een onvergetelijk verblijf dat gewijd is aan de Franse levenskunst, waarbij elke gastenkamer een eigen thema en design heeft. Denk bijvoorbeeld aan Van Gogh, Louis Vuitton en de Citroën DS. Bovendien is de eerste verdieping bereikbaar per lift en wordt het biologische ontbijt à la carte geserveerd!

L'Hôtel Particulier

Frühstückspension Helmhof – Salzburg

Helmhof is de perfecte uitvalsbasis tijdens je stedentrip in de stad van Mozart. De kamers zijn voorzien van een balkon en comfortabel ingericht met een typisch Oostenrijks tintje. Naast de mooie tuin is er een buitenzwembad en ruimte om fietsen te stallen. Met de fiets of met het openbaar vervoer ben je in slechts vijftien minuten in de prachtige oude binnenstad van Salzburg. Geniet van het adembenemende uitzicht vanaf de vesting Hohensalzburg en bezoek daarna een koffiehuis voor een typische lekkernij zoals de Mozartkugel.

Frühstückspension Helmhof

My Space Barcelona – Barcelona

Als je van plan bent om een citytrip te maken naar Barcelona, dan wil je natuurlijk op een goede locatie verblijven en optimaal genieten van wat de stad te bieden heeft. Kies daarom voor My Space Barcelona, dat gelegen is nabij de geliefde wijken Eixample en Gracia. Je beschikt over een compleet appartement met twee slaapkamers, een keuken en een eigen badkamer. En wat denk je van een kop koffie ‘s morgens op het balkon, of na een lange dag een goed glas wijn op de bank? Kortom: de ideale plek voor een weekendje Barcelona.

My Space Barcelona

Deel dit artikel:

Auteur

Josjah Thalen

Loves to collect memories at exquisite destinations. Passionate about traveling and visiting unique B&Bs: discover his best tips on this blog.

Reageer op dit artikel