Unieke B&B's

Overnachten bij unieke B&B’s tussen de Wijngaarden

Ideaal voor liefhebbers van het goede leven: overnachten bij unieke B&B’s tussen de wijngaarden. Maak snel kennis met de mooiste accommodaties in Europese wijnstreken, die zich perfect lenen voor een smaakvolle wijnvakantie. Proost!

Bedandbreakfast.eu; Overnachten bij unieke B&B’s tussen de Wijngaarden

Quinta do Lagar de São José – Portugal

Als liefhebber van wijnreizen, mag een trip door de Portugese wijnstreek Ribatejo niet ontbreken op je shortlist. Deze streek strekt zich uit langs de oevers van de Taag en ligt in het district Santarém. Hier vind je tal van wijngaarden en wijnmakerijen, maar ook vele historische kerken, kastelen en kloosters. Het perfecte decor dus voor een wijnroute. Quinta do Lagar de São José is een prachtige tussenstop voor één of meerdere overnachtingen. Vanuit je kamer of studio kun je lekker neerploffen bij het mooie zwembad!

Quinta do Lagar de São José

Bacchus Grotto – Frankrijk

Frankrijk is het land bij uitstek voor wijnreizen. De vele wijngaarden bieden tal van mogelijkheden voor culinaire reizen. Plan in ieder geval een tussenstop in bij Bacchus Grotto, deze charmante B&B is gelegen in een idyllisch wijndorp in de Rhônevallei. Je overnacht hier in een authentieke boerderij uit 1800, waar je kunt ontbijten of aanschuiven voor Table d’Hôtes in de grotten die zich in de grote tuin bevinden. Of proef een wijntje uit de eigen wijngaard, waarbij je geniet van het fabelachtige uitzicht. Of ga lekker relaxen aan het zwembad.

Bacchus Grotto

B&B Webergartl – Oostenrijk

Misschien denk je bij een wijnvakantie niet direct aan Oostenrijk, maar daar kan zomaar verandering in komen na een verblijf bij Webergartl. Deze charmante B&B ligt op steenworp afstand van het wijndorp Straden, in het hart van het Stiermarkse vulkaanlandschap. De accommodatie beschikt over een eigen ingang, comfortabele boxspring bedden, een badkamer en een eethoek met een nieuwe kitchenette. Er is ook een afsluitbare fietsenschuur. Tot slot kun je hier heerlijk vertoeven in de tuin en genieten van het uitzicht over de wijngaarden.

B&B Webergartl

La Casona de Pitillas – Spanje

Liefhebbers van Spaanse wijnen en wijnreizen, kunnen met een gerust hart La Casona de Pitillas aan hun shortlist toevoegen. Dit gerenoveerde landhuis is gelegen in de stad Pitillas, dat onderdeel is van de Navarra wijnroute. Het huis biedt een mooie mix van modern comfort en traditionele kenmerken, zo is er nog een prachtige wijnkelder aanwezig. Je kunt hier met maximaal zes personen overnachten, ideaal dus voor vrienden en familie die de wijnen van Navarra én het nabijgelegen wijngebied La Rioja willen leren kennen.

La Casona de Pitillas

Villa dei Baroni – Italië

Op de hellingen van de Etna, ligt Villa dei Baroni verscholen tussen tal van idyllische wijngaarden. Deze majestueuze villa is van alle gemakken voorzien en beschikt onder meer over een zwembad en eigen keuken. Het pand is gelegen op het adelijke landgoed van Palmento Carranco, waar uitstekende wijnen met een sterk karakter worden geproduceerd, mede vanwege de nabijheid van de vulkaan. Reserveer snel je verblijf en verheug je op een heerlijke vakantie tussen de wijnranken en ga lekker wijnen wijnen wijnen!

Villa dei Baroni

Deel dit artikel:

Auteur

Josjah Thalen

Loves to collect memories at exquisite destinations. Passionate about traveling and visiting unique B&Bs: discover his best tips on this blog.

Reageer op dit artikel