Unieke B&B's

Zomerse B&B’s en Last Minute Huisjes

Als je op zoek bent naar zomerse B&B’s en last minute huisjes, dan helpen wij je graag op weg. Van een gastenverblijf in een gerenoveerde Griekse boerderij en een unieke chambre d’hôtes in Bordeaux, tot een Spaans appartement nabij een luxe golfbaan. Welke B&B kies jij?

Bedandbreakfast.eu; Zomerse B&B's en Last Minute Huisjes

Villa Epikouros – Griekenland

In Griekenland vind je tal van unieke accommodaties en last minute huisjes, maar Villa Epikouros is een echte aanrader. De B&B is gelegen in de heuvels van Porto Cheli en ondergebracht in een voormalige boerderij. De huidige eigenaren hebben het pand volledig opgeknapt, waarbij de witgekalkte gevel bijdraagt aan het typische Griekse vakantiegevoel. Je overnacht hier in een stijlvolle suite die van alle gemakken is voorzien. Bovendien biedt de veranda een oogverblindend uitzicht op de baai; een mooie plek om tot rust te komen.

Villa Epikouros

Casa Bedda – Italië

Zingende krekels, geurende rozemarijn, een verkoelende zeebries en een idyllisch gelegen pand op een kleine heuvel aan de kust… Casa Bedda is een prachtige vakantieadres voor liefhebbers van last minute huisjes op het eiland Sicilië. De B&B ligt verscholen tussen de olijfbomen van een uitgestrekt landgoed en beschikt over één gastenverblijf. Geniet met volle teugen van de echte Italiaanse koffie en ontbijt ‘s morgens in de mediterrane tuin. Vanaf dit vakantieadres ben je ook snel bij de stranden van het Vendicari reservaat.

Casa Bedda

Bedandbreakfast.eu; Zomerse B&B's en Last Minute Huisjes

B&B Erve Dikkeboer – Nederland

Ben je op zoek naar zomerse B&B’s en last minute huisjes op het Nederlandse platteland? Laat je dan verrassen door B&B Erve Dikkeboer. Naast twee landelijke appartementen, kun je hier namelijk ook overnachten in een heuse pipowagen of een voormalige hooiberg. Vanuit deze leuke B&B ontdek je de prachtige landstreek Salland, die bezaaid is met chique landgoederen, gezellige dorpen en groene natuurgebieden. Ook fijn: lekker een dagje relaxen bij je gastenverblijf met een ‘high wine’ erbij, die je op verzoek kunt bestellen. Proost!

B&B Erve Dikkeboer

Bed & Breakfast die Villa – Duitsland

Bed & Breakfast die Villa past misschien niet helemaal in het rijtje van last minute huisjes, maar wel in de rij van stijlvolle villa’s. Deze accommodatie is hoe dan ook een bezoekje waard, bijvoorbeeld tijdens een roadtrip in Duitsland. Bewonder de unieke Bauhaus-stijl van de accommodatie en laat je betoveren door het uitzicht op het Bodenmeer. De B&B beschikt onder meer over drie sfeervolle gastenkamers met privé sanitair, zonneterras en grote parktuin.

Bed & Breakfast die Villa

Domaine de Garat – Frankrijk

Op steenworp afstand van Bordeaux, aan de rechteroever van rivier de Garonne, ligt Domaine de Garat. Dit prachtige huis uit de zeventiende eeuw biedt drie smaakvol ingerichte gastenkamers, met elk hun eigen thema. Ga op ontdekkingstocht door de grote tuin, waar je wilde orchideeën, kikkers of eekhoorns kunt spotten. Daarbij leent deze B&B zich perfect voor diverse uitstapjes in de directe omgeving. Deze chambre d’hôtes biedt de perfecte balans tussen last minute huisjes en kleinschalige vakantieadressen in Frankrijk.

Domaine de Garat

La Careza de Mijas – Spanje

Nabij de Spaanse steden Málaga en Marbella, vind je tussen de zee en de bergen La Careza de Mijas. Naast een gezellige gastenkamer, beschikt deze unieke accommodatie over diverse studio’s en appartementen die dezelfde voorzieningen bieden als last minute huisjes. Denk bijvoorbeeld aan een eigen entree, keuken en privé sanitair. Ook kun je hier ‘s zomers een verkoelende duik nemen in het zwembad! Dompel jezelf onder in mediterrane sferen en kom helemaal tot rust op dit prachtige landgoed, dat maar liefst 1,2 hectare groot is.

La Careza de Mijas

Deel dit artikel:

Auteur

Josjah Thalen

Loves to collect memories at exquisite destinations. Passionate about traveling and visiting unique B&Bs: discover his best tips on this blog.

Reageer op dit artikel