Bijzondere Bestemmingen

Vakantie boeken bij B&B’s in Gelukkige Landen

Jaarlijks presenteren de Verenigde Naties een ranglijst met de gelukkigste landen in het World Happiness Report. De bestemmingen uit deze top-5 lenen zich perfect voor een onvergetelijke reis, bekijk ze snel! Waar ga jij je vakantie boeken?

Bedandbreakfast.eu; Vakantie boeken bij B&B’s in Gelukkige Landen

Finland

Finnen hebben een hoge levensverwachting, profiteren van een goed sociaal stelsel en ze hebben veel vrijheden. Mede daardoor komt het land voor het vierde jaar op rij als gelukkigste land uit de bus. Toch zullen de vele nationale parken, prachtige meren en hippe steden als Helsinki, Oulu en Turku ongetwijfeld ook bijdragen aan dat geluksgevoel. Een vakantie boeken in dit schitterende land is dan ook helemaal geen gek idee, helemaal bij een typische Finse B&B met sauna!

Bed and Breakfast Finland

Denemarken

Een vakantie boeken naar Denemarken behoort tot de leukste opties. Je maakt in dit land niet alleen kennis met de relaxte Denen, maar ook met de veelzijdige natuur. Denk bijvoorbeeld aan de duinen en fjorden op Jutland, de krijtrotsen op het eiland Møn en natuurlijk de prachtige kustlijn. Een reis naar Skagen is zeker een aanrader, waar de Noordzee en de Oostzee op spectaculaire wijze samenkomen. Citytrippers zullen zich opperbest vermaken bij een stijlvolle B&B in Kopenhagen of Aarhus.

Bed and Breakfast Denemarken

Zwitserland

Veiligheid en een betrokken samenleving, maken Zwitserland tot één van de meest gelukkige landen ter wereld. Maar ook de Alpen, de prachtige meren en de ontelbare recreatiemogelijkheden dragen absoluut bij aan dat geluk. Beproef je geluk tijdens een stadswandeling door Lausanne, een wandeling door het dal van Kaltbrunnen of neem een verfrissende duik in het Vierwoudstrekenmeer. Wanneer ga jij je vakantie boeken in één van de meest gelukkige landen?

Bed and Breakfast Zwitserland

IJsland

Een vakantie boeken naar het grootste vulkanische eiland ter wereld, staat bij veel reizigers op de bucketlist. Door de lage bevolkingsdichtheid, indrukwekkende gletsjers, fjorden en geisers, wordt IJsland beschouwd als een paradijs voor alle natuurliefhebbers. In de zomer kun je in het noorden van het eiland de middernachtzon meemaken, terwijl je in de winter het magische noorderlicht kunt aanschouwen. Na deze onvergetelijke ervaringen kun je heerlijk bijkomen in een kleinschalige B&B.

Bed and Breakfast IJsland

Nederland

Waarom een verre vakantie boeken, terwijl je ook dichtbij huis het ultieme geluk kunt vinden? Van de idyllische windmolens en eeuwenoude grachten en kanalen, tot de kilometerslange kustlijn. Nederland staat al jaren bovenaan de ranglijst van gelukkigste landen. Niet voor niets brengen jaarlijks vele toeristen een bezoek aan de lage landen, om een moment van geluk te ervaren. Van een strandvakantie in Zeeland en het legendarische Amsterdam, tot de natuurrijke Veluwe… Beleef het allemaal vanuit leuke B&B!

Bed and Breakfast Nederland

Deel dit artikel:

Auteur

Avatar

Josjah Thalen

Loves to collect memories at exquisite destinations. Passionate about traveling and visiting unique B&Bs: discover his best tips on this blog.

Reageer op dit artikel