Unieke B&B's

Unieke Overnachtingen bij Landelijke B&B’s

Op het platteland vind je volop rust, ruimte én gastvrije B&B’s die perfect zijn voor unieke overnachtingen in de natuur. Maak kennis met zes unieke B&B’s op het Europese platteland, waar je volop geniet van het landelijke leven!

Bedandbreakfast.eu; Unieke Overnachtingen bij Landelijke B&B’s

B&B de Bommelier – Nederland

Liefhebbers van unieke overnachtingen in de natuur, zullen zich optimaal vermaken bij B&B de Bommelier. Je overnacht hier in een sfeervol natuurhuisje, dat je voor jezelf en je eventuele medereizigers boekt. Je geniet hier dus van optimale privacy. De accommodatie beschikt onder meer over een royale zitkamer met kitchenette, badkamer en een knus slaapvertrek met uitzicht over de velden. Na het uitgebreide ontbijt, wandel je vanuit dit natuurhuisje zó een natuurgebied in. Hier kun je met een beetje geluk diverse reeën spotten!

B&B de Bommelier

Finca El Limonar – Spanje

In het zonnige Andalusië vind je Finca El Limonar: een heerlijke plek voor unieke overnachtingen op het Spaanse platteland. Deze idyllische gelegen B&B ligt op steenworp afstand van het spectaculaire wandelpad El Caminito del Rey, oftewel het Koningspad. Nadat je wandeltocht langs de rotswanden van de rivier El Chorro erop zit, kom je helemaal tot rust aan het zwembad of in één van de mooie gastenverblijven. Of combineer je landelijke verblijf met een bezoek aan de steden Ronda, Malaga en Marbella.

Finca El Limonar

Bossington Hall – Engeland

Op één van de mooiste locaties in Engeland, vind je Bossington Hall. Hier waan je je eventjes een ware landvrouw – of heer, aangezien de B&B is ondergebracht in een luxe Zuid-Engels herenhuis met stijlvol meubilair. Bovendien heb je vanuit deze luxueuze B&B zicht op Porlock Bay en het hoogste punt van de heuvels van Somerset. Combineer je unieke overnachtingen bij Bossington Hall dus zeker met een fraaie wandeltocht langs de ruige kustlijn en de mooie heuvels… Perfectly splendid!

Bossington Hall

Landhaus am Dahlberg – Duitsland

Als je op zoek bent naar unieke overnachtingen in de Duitse natuur, dan is Landhaus am Dahlberg echt iets voor jou. Je overnacht hier op een tweehonderd jaar oude boerderij, waar Berberpaarden worden gefokt. Het gastenverblijf bevindt zich in het bakhuis, dat de eigenaren hebben omgetoverd tot een romantisch appartement met hemelbed en antieke meubels. Met de scharrelkippen, rozenstruiken en het uitgebreide boerenontbijt, ben je hier verzekerd van een geslaagde vakantie op het platteland.

Landhaus am Dahlberg

Borgo Pulciano Agriturismo – Italië

Laat je betoveren door Borgo Pulciano Agriturismo! Dit middeleeuwse heuveldorp is verbouwd tot een comfortabele accommodatie met alle luxe die je je maar kunt wensen. Perfect dus voor gezinnen, vriendengroepen, koppels en soloreizigers die op zoek zijn naar unieke overnachtingen of een welverdiende vakantie. Verken het platteland van de Italiaanse regio Umbrië, neem een ​​duik in een van de twee zwembaden en proef de heerlijke, lokale gerechten in restaurant L’Olio del Borgo.

Borgo Pulciano Agriturism

La maiZon – Frankrijk

Droom je van unieke overnachtingen met de Franse wijngaarden? Zet dan zeker La maiZon op je wensenlijstje. Deze authentieke chambres d’hôtes is omringd door wijngaarden én gelegen aan de voet van de Mont Ventoux. Ook een mooie plek dus voor fanatieke wielrenners. Leef even als God in Frankrijk en geniet met volle teugen van het uitzicht, de tuin met zwembad en de stijlvolle kamers met privé badkamer. Leuk detail: de gastenkamers zijn grotendeels ingericht met unieke items uit de antiekwinkels in de regio.

La maiZon

Deel dit artikel:

Auteur

Josjah Thalen

Loves to collect memories at exquisite destinations. Passionate about traveling and visiting unique B&Bs: discover his best tips on this blog.

Reageer op dit artikel