Bijzondere Bestemmingen

Unieke B&B’s en Bestemmingen bij de Keukenhof

Op zoek naar een bijzondere beleving dichtbij huis? Bezoek dan de Keukenhof. Als de uitgestrekte bollenvelden in bloei staan is dit de ideale plek om de lente te vieren; overnacht bij een mooie B&B en ontdek wat Nederland allemaal heeft te bieden!

Bedandbreakfast.eu; Unieke B&B’s en Bestemmingen bij de Keukenhof

Keukenhof, de mooiste lentetuin

De tuinen van de Keukenhof zijn slechts enkele weken per jaar geopend, van midden maart tot en met midden mei, en liggen niet ver van Amsterdam. Haal de toerist in jezelf naar boven en aanschouw het typische Hollandse landschap van dichtbij. Bewonder de prachtige kleurrijke velden met meer dan 7.000.000 tulpen, hyacinten en narcissen. Met 15 kilometer aan wandelpaden verspreid over 32 hectare land is er genoeg te zien. Ook een ideaal uitje met kinderen. Waar wacht je nog op? Boek nu een heerlijke B&B.

B&B Keukenhof

B&B Den Haag

Bloemenvelden en Den Haag

Naast de prachtige velden van de Keukenhof vind je ook veel tulpenvelden in de regio langs de kust van Den Haag. Deze prachtige stad aan zee en de thuisbasis van de Nederlandse regering en het parlement, is zeker een bezoek waard. Vaar met een bootje door de grachten en bezoek de koninklijke tuinen. Houd je van kunst? Dan mag een bezoek aan het Mauritshuis, in het hart van Den Haag, zeker niet ontbreken.

Bed & Breakfast Den Haag

B&B Amsterdam

Amsterdam in de Meivakantie

Amsterdam ligt niet ver van de Keukenhof en is een ideale bestemming tijdens de Meivakantie. In de zomer van 2010 kreeg de grachtengordel in deze prachtige hoofdstad een plaats op de Werelderfgoedlijst van UNESCO. Breng een bezoek aan het Vondelpark, de prachtige musea en de drijvende bloemenmarkt. Maak vervolgens een boottocht en ontdek de historische binnenstad vanaf het water. Tip: vier Koningsdag in Amsterdam en ervaar de speciale ambiance! De stad biedt ook tijdens dit event voor ieder wat wils: van traditionele vrijmarkten tot festivals.

Unieke B&B’s Amsterdam

B&B Rotterdam

Het moderne Rotterdam

Rotterdam is een jonge, dynamische stad die vooral bekend staat om zijn innovatieve architectuur. Ben je dol op architectuur dan is Rotterdam dus je perfecte bestemming. Door de verwoesting van de Tweede Wereldoorlog is de stad herbouwd met ultramoderne gebouwen die een unieke skyline hebben gecreëerd. Kies voor een dagje weg naar Rotterdam en ontdek onder andere de Kubuswoningen, de Erasmusbrug, het centraal station en de Markthal. Ontdek al het moois van Holland: combineer je uitje naar Rotterdam met een bezoek aan de Keukenhof.

Bed & Breakfast Rotterdam

Bedandbreakfast.eu

Vier de lente in Giethoorn

Heb je alle bovenstaande steden al een keer bezocht en ben je op zoek naar een klein, idyllisch Nederlands dorp? Breng dan een bezoek aan het schilderachtige dorp Giethoorn in de provincie Overijssel. Net zoals de Keukenhof word je betoverd door de prachtige omgeving. Laat je auto staan en wandel langs de grachten of ontdek het dorp vanaf het water met een bootje. Giethoorn wordt ook wel het Venetië van Nederland genoemd en is absoluut een bezoek waard. Boek nu een gastvrije B&B en laat je verrassen door dit prachtige dorp.

Bed & Breakfast Giethoorn

Kinderdijk

Het icoon van Nederland: molens

Er valt zoveel te ontdekken in Nederland! Naast alle tulpen op de Keukenhof, vind je in Holland vele molens. Er zijn een aantal gebieden waar je deze pracht van het verleden kunt bewonderen. Vlakbij Amsterdam vind je het gebied de Zaanse Schans, met veel karakteristieke huizen en windmolens. Wandel door dit prachtige gebied en leer meer over het verleden in de musea. Ook de moeite waard: Kinderdijk! Ook dit molencomplex staat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO. Het is een zeer pittoreske plaats en geeft een duidelijk beeld van het belang van waterbeheer in Nederland.

Deel dit artikel:

Auteur

Inge Daniëls

Nieuwsgierig naar nieuwe B&B's en bestemmingen om de mooiste reizen te kunnen maken.

Reageer op dit artikel