Bijzondere Bestemmingen

Terugblik favoriete Vakantiebestemmingen 2021

Hoewel 2021 veelal in het teken stond van corona en wisselende kleurcodes, weerhield dat veel reizigers niet om hun favoriete vakantiebestemmingen te bezoeken. Ontdek snel de populairste bestemmingen van het afgelopen jaar en laat je alvast inspireren voor 2022!

Bedandbreakfast.eu; Terugblik favoriete Vakantiebestemmingen 2021

Frankrijk

Een bestemming die bovenaan staat en eruit springt als meest favoriete vakantiebestemming van 2021, is Frankrijk. Wat Frankrijk zo uniek maakt, is haar rijke geschiedenis. De grote, mooie chateaus, kastelen en maisons zijn niet te missen. Wandel door Marseille en verken de oudste stad van Frankrijk. Of geniet van een wijntje in Bordeaux en voel de liefde in Parijs… Het kan allemaal in Frankrijk.

Duitsland

Eén van de grootste landen van Europa, behoort ook tot de favoriete vakantiebestemmingen van 2021, namelijk Duitsland. Dat komt niet alleen door de bratwursten, bier en de vele Biergartens! Wat dacht je namelijk van een roadtrip over de Romantische Straße en een bezoek aan Rothenburg ob der Tauber? Of stedentrips naar Berlijn en Freiburg, waarbij je de rijke historie en prachtige gebouwen kunt verkennen. Duitsland heeft voor ieder wat wils!

België

Ook dit jaar hebben veel reizigers ontdekt wat België te bieden heeft en hoe mooi het er is. Het land behoort dus zeker tot één van de favoriete vakantiebestemmingen van 2021. Je vindt er volop natuurgebieden voor heerlijke wandelingen. Cultuur snuiven doe je in het historische Gent of Werelderfgoedstad Brugge. Of boek een B&B Antwerpen en verken de grootste havenstad van België. Ook het eten van Brusselse wafels behoort tot de favorieten bij B&B Antwerpen!

Italië

Italië is onlosmakelijk verbonden met lekker eten. Na een dagje bezienswaardigheden in Rome, is er niets fijners dan een heerlijke pasta te eten. Uiteraard heeft Italië veel meer te bieden en behoort het land tot de favoriete vakantiebestemmingen van 2021. Wist je dat Napoli één van de meest culturele steden van Europa is? Of dat Florence ook wel een openluchtmuseum genoemd wordt? Tijdens je verblijf ontvang je de beste tips van B&B-eigenaren.

Kroatië

Van het beklimmen van de oude stadsmuren in Dubrovnik voor een schitterend uitzicht over de rode daken, tot aan een heerlijk diner aan het water in Split. Oh, en vergeet het kleurrijke stadje Rovinj zeker niet! Het veelzijdige Kroatië staat met recht in het lijstje van favoriete bestemmingen 2021. Grote kans dus dat jij in 2022 ook graag dit prachtige vakantieland wilt bezoeken. Verblijf dan bij diverse B&B’s en maak écht kennis met dit land en haar inwoners!

Deel dit artikel:

Auteur

Sharon Tang

Houd ervan om nieuwe bijzondere bestemmingen te ontdekken en deze te delen met anderen.

Reageer op dit artikel