Unieke B&B's

Vakantie vieren bij een B&B met Zwembad

Vier de zomervakantie bij een kleinschalige B&B met zwembad en geniet letterlijk van een spetterend verblijf. Ontdek snel de leukste vakantieadressen met een fijn zwembad, bijvoorbeeld in het mooie Limburg of Toscane!

Bedandbreakfast.nl; Vakantie vieren bij een B&B met Zwembad

La Vita Verde – Nederland

In de groene provincie Limburg ligt op een prachtige plek La Vita Verde: een heerlijke B&B met zwembad. De Bed and Breakfast is ondergebracht in een apart pand naast het huis van de eigenaren, waardoor je geniet van optimale privacy. Daarbij zijn er maar twee gastenkamers, dus het is heerlijk rustig. ‘s Morgens wordt het ontbijt geserveerd in de gezellige gezamenlijke ruimte, waarna je in overleg gebruik kunt maken van het zwembad. Eropuit in de omgeving? Je bent zó in de historische steden Maastricht en Sittard!

La Vita Verde

Casa Lennisa Sl – Spanje

Gelegen in het binnenland van de provincie Valencia, in de bergen van de Costa Blanca, vinden we B&B Casa Lennisa Sl. Deze accommodatie beschikt over vier moderne gastenkamers en een spectaculair zwembad. Het ontbijt vol streekproducten en de huisgemaakte avondmaaltijden kun je apart bijboeken tijdens je verblijf. Het is de ideale locatie voor reizigers die houden van fietsen of een sportieve wandelvakantie. Wat denk je bijvoorbeeld van een avontuurlijke hike door de indrukwekkende kloof Barranc de l’Infern?

Casa Lennisa Sl

Une Campagne en Provence – Frankrijk

Voel je de koning te rijk bij Une Campagne en Provence, waar je de zomervakantie doorbrengt op een schitterend landgoed van zo’n 190 hectare groot. Ga op ontdekkingstocht door de mediterrane tuin en ontdek het grote zwembad, fonteinen en een heuse wijngaard. Er zijn diverse gastenkamers, gîtes en een studio om te overnachten. Ook is het mogelijk om ‘s avonds aan te schuiven voor table d’hôtes. En vanuit de B&B ben je binnen een mum van tijd aan de Côte d’Azur, Aix-en-Provence, de Gorges du Verdon en Marseille!

Une Campagne en Provence

The Four Elements – Griekenland

Deze prachtige B&B is gelegen in het pittoreske dorpje Lachaniá, in het zuiden van het Griekse eiland Rhodos. Omgeven door oleanders, bougainvilles en yucca-palmen, schittert het prachtige zwembad in mediterrane stijl. Trakteer jezelf tussendoor op een verfrissende duik en ontspan met een goed boek in één van de comfortabele ligstoelen. De vier appartementen met uitzicht op zee zijn ruim en van alle gemakken voorzien. Daarbij is het continentale ontbijt bij de prijs inbegrepen. De perfecte plek voor een heerlijke zonvakantie.

The Four Elements

B&B Fonteroncone – Italië

Kijk je uit naar een spetterende vakantie in Toscane? Kies dan voor B&B Fonteroncone; deze kleinschalige accommodatie biedt een oase van rust en een prachtig uitzicht over de Val di Chiana. De gastenverblijven zijn onlangs gerenoveerd, maar de traditionele Toscaanse stijl is behouden gebleven. ’s Ochtends bereiden de eigenaren een heerlijk ontbijt, verrijkt met zelfgemaakte jam en honing. En na een dagje ronddwalen door Montepulciano, kom je bij het nieuwe zwembad helemaal tot rust met een goed glas wijn uit de regio.

B&B Fonteroncone

Deel dit artikel:

Auteur

Josjah Thalen

Loves to collect memories at exquisite destinations. Passionate about traveling and visiting unique B&Bs: discover his best tips on this blog.

Reageer op dit artikel