Bijzondere Bestemmingen

Leuke bestemmingen voor de Paasvakantie

Het lenteweer is in aantocht en dat betekent ook dat de paasvakantie er weer aan zit te komen. Kijk jij al uit naar een heerlijk paasontbijt in het lentezonnetje? Laat je dan inspireren door deze vijf prachtige en veelzijdige bestemmingen dichtbij huis óf met een beetje geluk iets verder weg.

Bedandbreakfast.eu; Leuke bestemmingen voor de Paasvakantie

Fietsen langs de tulpenvelden

De prachtig gekleurde tulpenvelden zijn erg geliefd onder toeristen. Het geeft een mooi beeld van de lente en het is natuurlijk adembenemend om naar te kijken. Er zijn verschillende fietsroutes die je langs deze velden brengen. Vanaf eind maart heb je kans om zo’n prachtig plaatje tegen te komen. De paasvakantie is dus een uitgelezen kans om een mooie B&B te boeken in de bollenstreek!

Bed and Breakfast Zuid-Holland

Nationaal Park Hoge Kempen

Midden in de natuur, met een heerlijk zonnetje op je gezicht, wandelend door het prachtige bos van Nationaal Park Hoge Kempen in België. Dat klinkt heerlijk toch? Het park kent eindeloze mogelijkheden om te ontspannen en om te genieten van de omgeving. Maak een mooie fietsroute of ga voor een betoverende wandeltocht. Breng jij jouw paasvakantie door in Nationaal Park Hoge Kempen?

Nationaal Park Hunsrück-Hochwald

Tussen het Saarland en Rijnland-Palts in Duitsland vind je Nationaal Park Hunsrück-Hochwald. In dit prachtige natuurpark ontdek je verschillende diersoorten zoals de zwarte ooievaar, zwarte specht en een groot aantal wilde katten. Geniet van de ongerepte natuur in het park waar je als wandelaar en natuurliefhebber kunt genieten van de flora en fauna. Reserveer alvast een leuke B&B met flexibele annuleringsvoorwaarden. Ideaal wanneer je jouw reisplannen voor de paasvakantie toch nog moet wijzigen.

Weekendje B&B Lille

Wil je tijdens de paasvakantie naar Lille? Wij hopen dat het mogelijk is! Boek een B&B Lille en geniet van een citytrip in deze Franse stad. Struin door de stad en ontdek de combinatie van Franse en Vlaamse invloeden die de stad rijk is. Breng een bezoek aan een van de vele musea en bekijk de prachtige oude gebouwen in de stad. Om je stedentrip compleet te maken, verblijf je in een prachtige B&B Lille.

Bed and Breakfast Lille

Overnachten in de natuur van Luxemburg

Wist jij al hoe adembenemend mooi de natuur in Luxemburg is? Als natuurliefhebber kun jij hier jouw hart ophalen. Reis je tijdens de paasvakantie af naar Luxemburg? Dan ben je op de perfecte bestemming om heerlijk te wandelen, mooie fietsroutes te maken of om gewoonweg te genieten van al het moois om je heen. Er is genoeg moois te ontdekken in Luxemburg.

Bed and Breakfast Luxemburg

Deel dit artikel:

Auteur

Eelke Berkvens

Maakt graag nieuwe herinneringen op een van haar reizen. Ze is altijd op zoek naar mooie en bijzondere accommodaties waar je je thuis kunt voelen tijdens je vakantie.

2 Comments

Reageer op dit artikel