Eigenarenservice

Extra functies om je vermelding te optimaliseren

Bedandbreakfast.eu; Extra presentatiemogelijkheden voor je vermelding

Je presentatiepagina wordt gebruiksvriendelijker als je gebruik maakt van extra presentatiemogelijkheden voor je vermelding. Dit draagt bij aan een hogere positie in de zoekresultaten en je B&B is beter vindbaar. Resultaat; meer reserveringen.

Optimaliseer de Presentatiepagina van je B&B

De volledigheid van je presentatiepagina is een belangrijke factor voor een hogere positie in het zoekresultaat. Maak je presentatiepagina zo compleet mogelijk in de Eigenarenservice, met behulp van onderstaande tips:

1. Voeg 18 Overzichtsfoto’s toe
Je kunt maximaal 18 overzichtsfoto’s toevoegen op Bedandbreakfast.eu. Maak hier gebruik van; voor gasten is het fijn om veel foto’s te zien en het kan je positie versterken.

2. Voeg in 6 Talen een Uitgebreide Omschrijving toe
De uitgebreide omschrijving kun je in 6 talen toevoegen. Naast het Nederlands kan dat ook in het Engels, Spaans, Italiaans, Frans en Duits. Je kunt de omschrijving zelf vertalen, een vertaalmachine gebruiken óf je teksten professioneel laten vertalen door onze native medewerkers. Neem contact met ons op indien je hier interesse in hebt.

3. Vul de Faciliteiten en Voorwaarden in
Het nauwkeurig invullen van de faciliteiten en voorwaarden zorgt ervoor dat je optimaal vindbaar bent op de specificaties van jouw B&B. Controleer of je de lijst zo volledig mogelijk ingevuld hebt. Vink de aspecten aan die voor je Bed and Breakfast van toepassing zijn, zodat deze zichtbaar worden op je presentatiepagina. Potentiële gasten filteren regelmatig in zoekopdrachten op gewenste faciliteiten.

4. Gebruik de Gratis Reserveringsmodule
De reserveringsmodule van Bedandbreakfast.eu is een gratis tool die je kunt gebruiken op je eigen website. Via deze module kunnen gasten ook reserveringsaanvragen doen. Gasten die reserveren via de reserveringsmodule, ontvangen eveneens na hun verblijf een reviewverzoek. Zo verzamel je sneller meer reviews.

5. Voeg Trefwoorden toe
Met behulp van trefwoorden maak je je presentatiepagina beter vindbaar. Voeg trefwoorden toe die voor jouw B&B en de omgeving relevant zijn.

Verbeter je Pagina

Onderscheid je van Concurrenten

Gasten zoeken op Bedandbreakfast.eu naar de perfecte accommodatie. Hierbij zoeken ze vaak op een specifieke bestemming, regio of interessante plaats. Niet alleen jouw B&B komt dan naar voren, maar ook die van je concurrenten. Door gebruik te maken van de alle presentatiemogelijkheden scoor je een hogere positie in de zoekresultaten van onze website. Resultaat: meer reserveringen!

Video’s

We adviseren je ook om een video aan je presentatiepagina toe te voegen als je beschikt over goed beeldmateriaal. Op deze wijze breng je perfect in beeld wat jouw Bed and Breakfast uniek maakt. Het is ook mogelijk een vlog aan je pagina toe te voegen. Het beeldmateriaal activeer je als volgt:

  • Plaats het beeldmateriaal van je B&B op YouTube
  • Ga naar de Eigenarenservice
  • Klik op Video’s onder ‘Mijn vermelding’ in het menu
  • Voeg de URL van YouTube toe

Restricties

In de Eigenarenservice is het mogelijk om Restricties in te voeren. Zo kun je een ‘Minimum verblijf’ instellen voor bepaalde periodes of restricties instellen, ten aanzien van aankomst- en vertrekdagen. Hiermee voorkom je dat gasten een reservering doen voor ongewenste data of perioden.

Artikelen over Optimalisatie Presentatiepagina

Deel dit artikel:

About the author

Evi Heijmans

Webcare Manager bij Bedandbreakfast.eu.

Leave a Comment