Unieke B&B's

Landelijke B&B’s waar je kunt Slapen bij de Boer

Als je gaat slapen bij de boer, dan kun je rekenen op een bijzonder verblijf! Van een rondleiding over het erf, tot een heerlijk ontbijt met producten die vers van het land komen. Ontdek snel vijf unieke B&B’s op het Europese platteland.

Bedandbreakfast.eu; Landelijke B&B’s waar je kunt Slapen bij de Boer

Bed & Breakfast ‘Pax Tibi’ – Nederland

Op een idyllische locatie in het Groene Hart van Holland, ligt Bed & Breakfast ‘Pax Tibi’. Bij deze historische boerderij uit 1872 kun je op bijzondere wijze slapen bij de boer. Je overnacht hier namelijk in een voormalige varkensstal, die de eigenaren hebben omgebouwd tot sfeervolle B&B met verschillende gastenkamers en studio’s. Op het erf kom je onder meer kippen, konijnen, schapen en twee varkens tegen. Bovendien ben je vanuit deze B&B binnen een mum van tijd in historische steden als Gouda en Den Haag.

Bed & Breakfast 'Pax Tibi'

Can Elisa – Spanje

Tijdens een vakantie op het platteland in Spanje kun je rekenen op een bijzondere beleving. Kies voor een memorabel verblijf bij Can Elisa, waar je bent omgeven door de bergen van de Sierra de Bernia. De sfeervolle appartementen zijn van alle gemakken voorzien en beschikken over een eigen terras met een schitterend uitzicht over de bergen. Deze B&B is een mooie uitvalsbasis om het binnenland te verkennen via de avontuurlijke wandelpaden. Of breng een bezoek aan de stranden van Benidorm en Altea aan de Costa Blanca.

Can Elisa

Lagom Bed and Breakfast – Duitsland

Laat je betoveren door deze stijlvolle B&B aan de rand van de Itterbecker Heide; een schitterend natuurgebied vlakbij de Nederlands-Duitse grens. De B&B is ondergebracht in een woonboerderij en beschikt over twee luxe gastenverblijven met een privé terras met vuurkorf. Perfect voor romantische avonden. Ontwaak de volgende morgen door het gezang van vogels en geniet van een uitgebreid ontbijt op het terras, terwijl de herten in de verte grazen.

Lagom Bed and Breakfast

Fattoria di Cintoia – Italië

Ga je op vakantie met kinderen of gaat de hond mee op vakantie? Dan behoort Fattoria di Cintoia in het prachtige Toscane tot de beste opties. Je overnacht hier op een historisch landgoed met verschillende gastenverblijven, een grote speeltuin en een fijn zwembad. In de zomer wordt er zelfs een zwembad speciaal voor de viervoeters opgezet! Ontdek ter plaatse de vele andere faciliteiten en reserveer bij aankomst gelijk een heerlijk ontbijt voor de volgende morgen. Ook kun je diverse workshops in de Toscaanse keuken volgen.

Fattoria di Cintoia

Ferme de Lucquy La Folia – Frankrijk

Als je denkt aan slapen bij de boer, dan denk je waarschijnlijk niet aan een overnachting in een Frans herenhuis. Toch is deze B&B op het platteland zeker een aanrader voor liefhebbers van het Franse leven. Het ontbijt bestaat veelal uit biologische en zelfgemaakte producten; de eigenaren geven je zelfs graag een rondleiding door de moestuin. En zoals het een ware Franse B&B betaamd, kun je hier ‘s avonds aanschuiven voor table d’hôtes.

Ferme de Lucquy La Folia

Deel dit atikel:

Auteur

Josjah Thalen

Loves to collect memories at exquisite destinations. Passionate about traveling and visiting unique B&Bs: discover his best tips on this blog.

Reageer op dit artikel