Unieke B&B's

Bedandbreakfast.eu: Updates om de perfecte B&B’s te vinden

Het team van Bedandbreakfast.eu werkt constant aan het verbeteren van de website, waardoor je nóg makkelijker de perfecte B&B’s kunt vinden. Check onze laatste updates en boek daarna snel je volgende verblijf!

Reisgezelschap samenstellen

Ga je op reis met je familie of een groep? Het is nu mogelijk om te zoeken naar een geschikt verblijf voor een compleet reisgezelschap, inclusief kinderen. Zo vind je de ideale accommodatie die past bij de wensen van je hele gezelschap.

Filteren op specifiek aantal kamers

Doordat je nu het aantal gewenste kamers kunt invullen bij je reisgezelschap, vind je de beste opties voor je verblijf. Handig voor bijvoorbeeld collega’s of twee stellen die op hetzelfde adres over een privé verblijf willen beschikken, zoals een eigen gastenkamer, appartement of vakantiehuisje.

Nieuwe filters voor het beste zoekresultaat

Met behulp van de nieuwe filters vind je binnen enkele klikken de beste B&B die aan jouw wensen voldoet. Zo kun je nu makkelijker filteren op review cijfers, prijzen en een verblijf inclusief ontbijt.

Previews van foto’s in het zoekresultaat

Het is nu eenvoudiger dan ooit om een goede eerste indruk te krijgen van B&B’s in het zoekresultaat. Tik of klik op de linker- of rechterzijde van de foto’s om meer beelden te bekijken; een handige optie om tijd te besparen!

Nieuw Design

Last but not least: de hele website is voorzien van een nieuw en eigentijds design. Dit geldt ook voor de accommodatiepagina’s, waar je een duidelijk overzicht krijgt van wat elke specifieke B&B te bieden heeft. Inclusief heldere prijzen, uitgebreide voorzieningen en voorwaarden.

Deel dit artikel:

Auteur

Josjah Thalen

Loves to collect memories at exquisite destinations. Passionate about traveling and visiting unique B&Bs: discover his best tips on this blog.

Reageer op dit artikel