Algemeen B&B Tips Bijzondere Bestemmingen

Bed en Breakfasts op Oscarwaardige filmlocaties

Bedandbreakfast.eu; Bed en Breakfasts op Oscarwaardige filmlocaties

Met de uitreiking van de Oscars in het vooruitzicht geven wij je graag een overzicht van de beste filmlocaties aller tijden; perfect voor een onvergetelijke reis. Boek snel de mooiste B&B’s op de meest iconische bestemmingen en waan je een échte filmster!

Roadtrip

Breng een bezoek aan de ultieme film hoofdstad: Los Angeles!

Stad van de filmsterren
De musicalfilm La La Land heeft dit jaar een record aantal nominaties behaald. De film is een prachtige ode aan Hollywood en speelt zich af in de ultieme filmstad Los Angeles. Boek de mooiste bed & breakfasts in Amerikaanse filmsteden zoals Miami, Boston, Philadelphia, Chicago, New York, Washington en San Francisco.

B&B op filmlocatie Praag

De historische stad Praag is het perfecte decor voor een film, ontdek het zelf!

Europese filmsteden
De historische steden in Europa zijn een perfect decor voor vele films. Boek de leukste B&B’s in Europese filmsteden zoals Parijs, Praag of Venetië en ga een prachtige stedentrip tegemoet! Snel naar de mooiste B&B’s in Europese filmsteden zoals Londen, Florence, Berlijn, Salzburg, Rome, Dubrovnik of Amsterdam.

B&B in Canada

Overnacht in een bed en breakfast en ontdek de uitgestrekte landschappen van Canada.

Overweldigende natuur
Uitgestrekte landschappen met spectaculaire gletsjers en gebergtes uit The Revenant, dé Oscarwinaar uit 2016. Ga op avontuur in Argentinië of Canada. Kies voor gastvrije B&B’s in de Argentijnse of Canadese natuur zoals in Ushuaia, Bariloche, El Calafate, Banff of de regio’s Alberta, Quebec en Yukon.

Oscar

Een bezoek aan het kleurrijke India, dat wordt gegarandeerd een memorabele reis!

Kleurrijk India
Laat je meevoeren door de kleurrijke en hectische straten van India, net zoals de 5-jarige Saroo uit de genomineerde film Lion en Jamal uit Slumdog Millionaire, Oscarwinnaar uit 2009. Snel naar de mooiste accommodaties in veelzijdig en kleurrijk India bijvoorbeeld in Agra, Chennai, Delhi, Benares, Jaipur, Umaria, Darjeeling of Jodhpur.

Lord of the Rings

Een geweldige ervaring: rondreizen door Nieuw-Zeeland en overnachten in sfeervolle B&B’s.

B&B’s in Nieuw-Zeeland
Veelvuldig Oscarwinnaar Lord of the Rings neemt je mee in de prachtige natuur van Nieuw-Zeeland. Treed in de voetsporen van Frodo en kies voor een B&B in Matamata of Wellington. Boek de mooiste B&B’s in het prachtige Nieuw-Zeeland in Auckland, Wanaka, Christchurch, Rotorua, Queenstown of bij Franz Josef Gletsjer.

Boek een bed en breakfast
Ben jij ook zo geïnspireerd geraakt door deze mooie filmlocaties? Grijp dan snel je kans en leg ze zelf vast met jouw eigen camera! Boek een bed en breakfast op een van de vele filmlocaties wereldwijd via Bedandbreakfast.eu.

Auteur

Rianne van de Pas

Rianne van de Pas Marketing & Webcare Medewerker bij Bedandbreakfast.eu B.V. tot november 2018.

Reageer op dit artikel