Aan Zee Bijzondere Bestemmingen

B&B’s in Populaire Badplaatsen in Nederland en België

Bedandbreakfast.eu; B&B's in Populaire Badplaatsen Nederland en België

Stralend zomerweer of windkracht vijf: eigenlijk maakt het niet zoveel uit hoe de weersvoorspellingen eruit zien, want aan de kust is het altijd fijn! Geniet van een welverdiende break bij één van de vele B&B’s in populaire badplaatsen die je kunt vinden in Nederland en België.

Bedandbreakfast.eu; B&B’s in Populaire Badplaatsen in Nederland en België

Oostende

Een heerlijk strand, de mooie Noordzee en zelfs een fort dat in opdracht van Napoleon is gebouwd… Oostende heeft als vestingstad een interessante mix van kunst, cultuur en ontspanning, waardoor er altijd wel iets te beleven is. Bovendien vind je hier volop visrestaurants waar je kunt genieten van een maaltijd met verse vis, die iedere morgen wordt ingekocht op de bekende Vistrap. Leuk voor de afwisseling: een bezoek aan het Oostendse Koningspark en de Japanse Tuin.

Bed and Breakfast Oostende

Knokke-Heist

Zien en gezien worden: de Belgische badplaats Knokke-Heist is de ideale bestemming voor trendsetters en fashionistas. Flaneer langs de dijk, plof neer bij een hippe beachclub of waag een plonsje in de zee. Zin om te shoppen? Exclusieve boetiekjes en gevestigde modemerken vind je in de ‘gouden shoppingdriehoek’ Lippenslaan, Dumortierlaan en Kustlaan. Drop tussentijds je nieuwste aankopen bij je favoriete B&B, zodat je zorgeloos verder kunt winkelen. Klinkt dat niet geweldig?

Bed and Breakfast Knokke-Heist

De Panne

Als je op zoek bent naar B&B’s in populaire badplaatsen in combinatie met natuur, dan is de keuze voor een verblijf in de meest zuidelijke badplaats van België snel gemaakt. De Panne staat bekend om haar uitgestrekte duinen, het Westhoekreservaat en het breedste strand van de Vlaamse kust. Hierdoor zijn er naast zonnebaden en zwemmen volop sportieve mogelijkheden, zoals het populaire strandzeilen. Zijn er kleine kinderen mee? Breng dan een bezoek aan attractiepark Plopsaland.

Bed and Breakfast De Panne

B&B's in populaire badplaatsen

Scheveningen

Eén van de populairste strandbestemmingen aan de Nederlandse kust is Scheveningen. Dankzij de ligging naast Den Haag combineer je eenvoudig je strandvakantie met en een citytrip. Overdag is het heerlijk om te struinen over het strand en de boulevard, de pier te ontdekken of een bezoek te brengen aan Sea Life. ’s Avonds is er ook genoeg te beleven in Scheveningen: van dineren bij zonsondergang en een potje GlowGolf in de Palace Promenade, tot een gokje wagen in het casino.

Bed and Breakfast Scheveningen

Zandvoort

In Zandvoort hoef jij je geen moment te vervelen! Natuurlijk kun je terecht op het uitgestrekte strand voor een fijne wandeling of een duik in de zee, maar deze Hollandse badplaats biedt veel meer. Waan je voor één dag een coureur op Circuit Park Zandvoort tijdens je eigen Race Experience; een fantastische beleving voor liefhebbers van de autosport. Daarnaast er zijn ook genoeg mogelijkheden om te shoppen en in het laagseizoen kun je met je eigen paard een rit maken over het strand.

Bed and Breakfast Zandvoort

Noordwijk

Bij B&B’s in populaire badplaatsen denk je natuurlijk ook aan een onvergetelijk verblijf in Noordwijk: dé Bloemenbadplaats van Europa. De omliggende bloemenvelden die in april en mei in bloei staan, vormen een extra reden om eropuit te trekken in de directe omgeving. Uiteraard is er de rest van het jaar ook genoeg te beleven. Alleen al het dertien kilometer lange zandstrand biedt urenlang wandelplezier. Uitrusten kan bij één van de vele strandpaviljoens of natuurlijk bij je Bed and Breakfast.

Bed and Breakfast Noordwijk

Domburg

Zeeland heeft tal van mooie strandbestemmingen, waarvan Domburg één van de populairste plaatsen is. Het lange en brede zandstrand leent zich perfect voor een mooie wandeling of een gezellige picknick. Direct achter het duin vind je het dorp met diverse winkels, cafés, terrasjes, restaurants en B&B’s. Tip: huur een fiets en ga ook op ontdekkingsreis richting het nabijgelegen Veere, Oostkappelle, Westkappelle of Zoutelande.

Bed and Breakfast Domburg

Deel dit artikel

Auteur

Avatar

Josjah Thalen

Loves to collect memories at exquisite destinations. Passionate about traveling and visiting unique B&Bs: discover his best tips on this blog.

Reageer op dit artikel