Bijzondere Bestemmingen

B&B’s bij de Beste Pretparken in Europa

Ben je dol op sprookjes, snelle achtbanen en spannende spookhuizen? Ontdek dan de vijf beste pretparken in Europa. Kies snel je favoriete park en boek je verblijf bij een nabijgelegen B&B; zo maak je er een complete minivakantie van!

Bedandbreakfast.eu; B&B’s bij de Beste Pretparken in Europa

Tivoli Garden – Denemarken

Kopenhagen is de vestingplaats van één van de oudste attractieparken ter wereld: Tivoli Gardens. Sinds de opening  in 1843, behoort het park tot de meest geliefde en beste pretparken in Europa. Gethematiseerde attracties, mooie tuinen en bijzondere shows… Als je hier ronddwaalt, dan begrijp je waarom Walt Disney zo geïnspireerd was door dit pretpark. Leuk extra: het themapark ligt middenin het centrum van Kopenhagen en is dus goed te combineren met een citytrip.  

 B&B Tivoli Gardens

Port Aventura – Spanje

Vlakbij de Spaanse badplaats Salou vind je Port Aventura, dat door veel reizigers wordt gezien als één van de beste pretparken in Europa. Mede dankzij de spectaculaire achtbanen en thrill rides, is het attractiepark vooral geliefd onder jongeren en volwassenen. Maak bijvoorbeeld een ritje in de awardwinnende achtbaan Dragon Khan, of ga op avontuur in Ferrari Land. Na een dag vol adrenaline, kom je ’s avonds weer helemaal tot rust bij een gastvrije B&B.

 B&B Port Aventura

Efteling – Nederland

Laat je betoveren door de wondere wereld van de Efteling, waar je kennismaakt met nostalgische sprookjesfiguren en tal van attracties in een bosrijke omgeving. Van het iconische Sprookjesbos en de wonderlijke attractie Droomvlucht, tot de spannende achtbaan Baron 1898 en de sensationele watershow Aquanura… De dag vliegt voorbij, reserveer daarom snel een B&B nabij de Efteling en beleef de magie van begin tot eind in één de beste pretparken van Europa. Ontdek het zelf! 

 B&B Efteling

Europa Park – Duitsland

Wist je dat het Europa Park het grootste attractiepark van Europa is? Dankzij de idyllische ligging in de in de Elzas en het Zwarte Woud, is het themapark extra magisch. Neem de tijd, want het park is opgedeeld in verschillende zones die een Europees land vertegenwoordigen. Zo ben je het ene moment in Ierland, waarna je binnen een mum van tijd in Griekenland staat! De attracties en shows zijn voor jong en oud, waardoor veel bezoekers ervaren als één van de beste pretparken van Europa.   

B&B Europa Park 

Disneyland Parijs – Frankrijk

Dromen komen uit in Disneyland Parijs, niet voor niets staat dit themapark aan de top van beste pretparken in Europa. Dwaal rond door het Disneyland Park of waan je op de filmset in het Walt Disney Studios Park. Boek een B&B bij Disneyland Parijs, zodat je alle tijd hebt om kennis te maken met de leukste Disneyfiguren en volop te genieten van de beste attracties en bijzondere shows.

 B&B Disneyland Parijs

Deel dit artikel:

Auteur

Josjah Thalen

Loves to collect memories at exquisite destinations. Passionate about traveling and visiting unique B&Bs: discover his best tips on this blog.

Reageer op dit artikel