Unieke B&B's

5 Unieke B&B’s voor een Lang Weekend Weg

Ben je op zoek naar een bijzonder cadeau? Verwen dan je geliefde én jezelf met een lang weekend weg bij een unieke B&B! Van een authentieke boerderij in Toscane en een villa aan de Cote d’Azur, tot een B&B tussen de vulkanen op Lanzarote…

bedandbreakfast.eu; 5 Unieke B&B’s voor een Lang Weekend Weg

Villa Tofu – Frankrijk 

Op steenworp afstand van Saint Tropez vind je Villa Tofu: een heerlijke plek voor een lang weekend weg! De Bed and Breakfast wordt omgeven door wijngaarden en biedt een spectaculair uitzicht op het middeleeuwse dorp Gassin. Zie jij jezelf al zitten op het terras aan het zwembad? Reserveer dan snel je verblijf en verras je geliefde met kerst, Valentijnsdag of een andere feestelijke gelegenheid!

Villa Tofu

B&B Natuurlijk Genieten – Nederland 

Zin in een lang weekend weg in Nederland? Kies dan voor een verblijf bij B&B Natuurlijk Genieten in de provincie Zeeland, waar je urenlang kunt wandelen en fietsen langs de kust. De B&B is zowel ’s zomers als ’s winters een fijne uitvalsbasis. Deze sfeervolle accommodatie is zelfs voorzien van een kachel. Ideaal om bij op te warmen na een frisse wandeling door steden als Goes, Middelburg of Vlissingen.  

B&B Natuurlijk Genieten

Casa Nube Blanca – Spanje

Op één van de mooiste locaties op het Canarische eiland Lanzarote, vind je Casa Nube Blanca. De B&B is gevestigd in een Spaans huis tussen de Atlantische Oceaan en de vulkaan La Corona. Je bent hier dan ook vrijwel verzekerd van magische zonsopgangen en zonsondergangen. Kies één van de gastenkamers en geniet volop van meditatie, kunst en natuur, een lang weekend weg naar deze B&B is eigenlijk te kort… 

Casa Nube Blanca

B&B Villa Mouzaki – Griekenland 

Tussen de olijfbomen op het Griekse eiland Zakynthos, ligt B&B Villa Mouzaki verscholen. De traditionele stenen villa beschikt onder meer over twee gastenkamers en een zwembad. Hoewel je optimaal kunt genieten van de rust die de olijfgaard biedt, ben je ook in een mum van tijd op het strand of in de stad. Dat klinkt toch als de perfecte combinatie voor een lang weekend weg in Griekenland?

B&B Villa Mouzaki

B&B Toscane: Relais dei Molini – Italië 

Als je droomt van een lang weekend weg naar Italië, dan ben je bij B&B Toscane aan het juiste adres! Kies voor een heerlijk verblijf bij Relais dei Molini, nabij het middeleeuwse dorp Castagneto Carducci. Je overnacht hier in een oude boerderij, met een prachtig uitzicht over de wijngaarden van Bolgheri en de eilanden van de Toscaanse archipel. Vanuit deze accommodatie ontdek je de mooiste plekjes in de regio! 

Relais dei Molini

Deel dit artikel:

Auteur

Josjah Thalen

Loves to collect memories at exquisite destinations. Passionate about traveling and visiting unique B&Bs: discover his best tips on this blog.

Reageer op dit artikel