Unieke B&B's

5 Mooie Vakantiehuizen voor Families en Vrienden

Veel B&B’s zijn ideale vakantiehuizen voor grote gezelschappen; perfect voor een vakantie of weekendje weg met familie of vrienden. Ontdek snel de leukste accommodaties voor groepen, waar je samen de mooiste herinneringen kunt creëren!

Bedandbreakfast.eu; 5 Mooie Vakantiehuizen voor Families en Vrienden

Cortijo del Pino – Spanje

Op slechts drie kilometer van de historische stad Granada, vind je één van de mooiste vakantiehuizen in de omgeving: El Cortijo del Pino. Deze B&B is ondergebracht in een traditionele boerderij en beschikt over vier sfeervolle appartementen, maar in totaal kun je hier met veertien personen terecht. De gastenverblijven zijn zorgvuldig gerestaureerd en van alle moderne gemakken voorzien. Uiteraard is er een heerlijk zwembad aanwezig, daarnaast is het ook mogelijk om fietsen te huren.

Cortijo del Pino

Casa dos Ninos – Portugal

Ben je op zoek naar mooie vakantiehuizen in de Algarve? Casa dos Ninos is dé plek voor een onvergetelijke vakantie met je vrienden. Deze unieke B&B beschikt over zes comfortabele kamers, die grenzen aan de patio met zwembad. Gasten mogen bovendien gebruikmaken van een volledig uitgeruste keuken en eetgelegenheid. Bovendien is er genoeg te beleven in de directe omgeving; ga samen op ontdekkingstocht door het bruisende Albufeira en bezoek het nabijgelegen Faro.

Casa dos Ninos Algarve

Casa Montale – Italië 

De Italiaanse regio Le Marche is rijk aan prachtige vakantiehuizen, maar Casa Montale is bijzonder geschikt voor grote groepen. Deze mooie accommodatie ligt tussen de groene heuvels van Ancona en biedt plaats aan maximaal vijfentwintig personen, verspreid over vijf gemeubileerde appartementen. Daarnaast is het huis voorzien van een grote tuin met twee zwembaden, barbecueplaats, trampoline en boomhut… Kortom: de ideale plek voor een heerlijke zomervakantie.  

Casa Montale

Fontaine du Pommier – Frankrijk

Vakantiehuizen in het zuiden van Frankrijk zijn razend populair voor vakanties met familie of vrienden. Kies voor een verblijf bij Fontaine du Pommier en beleef samen een fantastische tijd in de Provençaalse omgeving. Deze luxe accommodatie is gelegen op een landgoed en biedt het comfort van een hotel, gecombineerd met de gastvrijheid van een B&B. Reserveer snel je verblijf voor maximaal tien personen en tel samen af naar een onvergetelijke vakantie, mét Frans ontbijt!

Fontaine du Pommier

DreamZzz – Nederland 

Misschien valt DreamZzz niet direct onder de categorie vakantiehuizen, maar deze stijlvolle B&B is wel perfect voor gezinnen die de Efteling willen bezoeken. De B&B ligt namelijk op loopafstand van dit populaire attractiepark. Er zijn twee mooie gastenkamers, waar maximaal acht personen kunnen verblijven. Inclusief vers ontbijt én een fraai uitzicht op de monumentale molen tegenover de B&B! Ook wandel je vanuit deze accommodatie zó naar Nationaal Park Loonse en Drunense Duinen.

DreamZzz

Deel dit artikel: 

Auteur

Josjah Thalen

Loves to collect memories at exquisite destinations. Passionate about traveling and visiting unique B&Bs: discover his best tips on this blog.

Reageer op dit artikel