Promotie & Marketing

Drie keer zoveel reserveringsaanvragen: het geheim

Bed en Breakfast Pax Tibi

Sinds er foto’s zijn toegevoegd, wordt B&B Pax Tibi veel vaker geboekt via Bedandbreakfast.eu.

Bed & breakfast Pax Tibi in Reeuwijk ontving in 2014 via Bedandbreakfast.eu drie keer zoveel reserveringsaanvragen dan in 2013. Het geheim? Een volledig ingevulde presentatiepagina.

De presentatiepagina van B&B Pax Tibi op Bedandbreakfast.eu bevatte in februari 2014 weinig foto’s en geen vertalingen. Pax Tibi had daardoor een lage positie in het zoekresultaat. Tijd voor actie, dacht eigenaresse Katja Toet. Ze voegde het maximale aantal afbeeldingen toe: 18 algemene foto’s plus per kamer nog eens 4 foto’s. Daarnaast schreef ze nieuwe omschrijvingen voor de kamers en voegde ze vertalingen toe.

Statistieken Pax Tibi

Reserveringsaanvragen verdrievoudigd
Dankzij de aanpassingen steeg B&B Pax Tibi naar een toppositie in het zoekresultaat op Bedandbreakfast.eu. De presentatiepagina werd in 2014 vijf keer vaker bekeken dan voorheen. Met direct resultaat: B&B Pax Tibi ontving in 2014 drie keer zoveel reserveringsaanvragen dan in 2013!

Katja Toet is nu enthousiaster dan ooit met haar presentatiepagina bezig. “Ik ben een fanatiekeling geworden”, vertelt ze. “Je ziet het verschil ook zo duidelijk in de statistieken. Het heeft direct effect.”

Geïnspireerd? Dit is ook haalbaar voor jouw B&B
Wil je dat jouw B&B ook hoger komt in het zoekresultaat van Bedandbreakfast.eu?  Zorg dan dat je presentatiepagina aan de volgende voorwaarden voldoet:

  • 18 algemene foto’s + 4 kamerfoto’s per kamer. Voeg foto’s toe >>
  • Een goede algemene omschrijving, korte omschrijving en trefwoorden. Pas aan >>
  • Vertalingen in 5 vreemde talen (gebruik Google Translate om je teksten eenvoudig te vertalen).
  • Minimaal 4 reviews (hoe hoger je gemiddelde reviewscore, hoe beter).
  • Goed ingevulde beschikbaarheidskalender. Snelle handleiding >>
  • YouTube-link naar een filmpje van je bed & breakfast.

Vragen en contact
Je kunt je presentatiepagina aanvullen in de eigenarenservice: log in met je e-mailadres en wachtwoord. Loop je tegen problemen aan, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen graag!

About the author

Janneke Scheepers

Leave a Comment