Unieke B&B's

Stijlvol vertoeven bij een Boutique B&B

Luxe gastenkamers, persoonlijke service en een stijlvolle ambiance; een boutique B&B is de perfecte plek voor een romantisch weekendje weg! Maak alvast kennis met vijf bijzondere adressen in Europa, waar je optimaal in de watten wordt gelegd.

Bedandbreakfast.eu; Stijlvol vertoeven bij een Boutique B&B

Logan Landing Bed & Breakfast – Nederland

Verras je geliefde met een romantisch weekendje weg naar Logan Landing Bed & Breakfast; je verblijft hier in een karakteristiek landhuis dat omringd is door rust en natuur. Deze luxe accommodatie beschikt over alle faciliteiten die je van een boutique B&B mag verwachten. Zo zijn de drie suites stijlvol ingericht en van alle gemakken voorzien. Of ga relaxen in de grote tuin of bij de open haard in de lounge. Ook echte fijnproevers zullen zich hier thuisvoelen, dankzij het ontbijt met streekproducten, de huisgemaakte hapjes en de vele dinermogelijkheden.

Logan Landing Bed & Breakfast

Opera Boutique B&B – Florence

De intieme en authentieke sfeer van deze B&B in Florence is perfect voor koppels tijdens een citytrip. De kamers zijn gevestigd in een historisch gebouw uit de 19e eeuw, maar bieden uiteraard hedendaags comfort. Bij aankomst kun je voor de volgende ochtend een heerlijk ontbijt op je kamer reserveren, waarna je direct op pad kunt om de wonderen van Florence te ontdekken. Denk aan de befaamde David van Michelangelo, op steenworp afstand van de B&B. Maar ook het klooster van San Marco en de Fortezza da Basso zijn dichtbij.

Opera Boutique B&B

My Space Barcelona Gracia – Barcelona

Denk je aan een boutique B&B, dan denk je aan een fraaie accommodatie waar oog voor detail én aandacht voor de gast centraal staan. Dit zul je dan ook zeker aantreffen bij My Space Barcelona Gracia. Deze kleinschalige B&B is gelegen in de charmante wijk Gracia en beschikt over een zwembad op het dakterras: ideaal na een warme dag ronddwalen door de stad. De stijlvol ingerichte appartementen zijn onder meer voorzien van een eigen keuken, zodat je zelf je favoriete ontbijt, lunch of diner kunt bereiden wanneer het jou uitkomt.

My Space Barcelona Gracia

Le Clos de Saint Seurin – Frankrijk

Op slechts vijf minuten wandelen van het Grand Théâtre de Bordeaux en de kathedraal Saint-André, vind je Le Clos de Saint Seurin. Deze sfeervolle B&B is minstens zo bijzonder als de boutique hotels die je elders in Bordeaux kunt vinden. Het gastenverblijf is ondergebracht in een pand uit 1772, dat ontworpen is door de architect Laclotte. De suite is maar liefst 65 m2 groot en biedt een grote slaapkamer en woonkamer, die geheel zijn ingericht met antieke Franse meubels. Dat klinkt toch als een uniek onderkomen in de wijnstad?

Le Clos de Saint Seurin

Boutique Hotel Morgentau – Duitsland

Als je in Beieren op zoek bent naar een kleinschalig hotel met de charme van een B&B, dan ben je hier aan het juiste adres. Dit boetiekhotel is direct gelegen aan de Donau en oogt daardoor nóg exclusiever. Het pand is in 2017 grondig gerenoveerd, waarbij de historische gewelfde plafonds behouden zijn gebleven. Bovendien heeft elke gastenkamer een eigen signatuur, dankzij de combinatie van moderne en authentieke elementen. Geniet ‘s morgens van het à la carte ontbijt en plan daarna een massage in bij de inpandige massagestudio.

Boutique Hotel Morgentau

Deel dit artikel:

Auteur

Josjah Thalen

Loves to collect memories at exquisite destinations. Passionate about traveling and visiting unique B&Bs: discover his best tips on this blog.

Reageer op dit artikel