Bijzondere Bestemmingen

Overnachten in de Natuur op Mooie Bestemmingen

Ben je gek op bloemen, groene bossen en eindeloze lavendelvelden? Ontdek dan snel de mooiste B&B’s en bestemmingen in Europa, waar je in alle rust kunt overnachten in de natuur. Ook ideaal voor liefhebbers van wandel- of fietsvakanties!

Bedandbreakfast.nl; Overnachten in de Natuur op Mooie Bestemmingen

Bloemeneiland Madeira

Madeira behoort tot de mooiste bestemmingen om te overnachten in de natuur. Dit Portugese eiland staat bekend om haar prachtige bloemsoorten, die je overal op het eiland tegenkomt. Als bloemenliefhebber mag je de botanische tuinen niet overslaan, maar er is meer… Maak bijvoorbeeld een trektocht door het ruige berglandschap of boek een jeepsafari die je langs de kust voert. Ook leuk: dolfijnen en walvissen spotten van de boot.

Bed and Breakfast Madeira

Overnachten in de Natuur: Hallerbos

Wil je sprookjesachtig overnachten in de natuur, maar niet te ver reizen? Reis dan in april richting het Hallerbos in België, waar je jezelf kunt verwonderen over een spectaculair blauw-paars bloementapijt van wilde boshyacinten. Niet voor niets draagt dit bos de bijnaam ‘Blue Forest’. Bovendien kun je een trip aan deze magische plek goed combineren met een bezoek aan het historische Waterloo of het bruisende Brussel.

Bed and Breakfast Halle

Natuurhuisje in de Alpen

De Alpen zijn bij menig wintersporter geliefd, maar in de lente ontpoppen de valleien zich tot unieke locaties waar je kunt overnachten in de natuur. Reserveer een natuurhuisje in Oostenrijk en laat je betoveren door de groene weides vol krokussen, narcissen en sneeuwlelies. Trek je wandelschoenen aan of huur een mountainbike en ga op zoek naar de mooiste bergmeren. Na een actieve dag in de buitenlucht, kom je ’s avonds weer tot rust bij je B&B natuurhuisje:

Parfumhoofdstad Grasse

Laat je charmeren door het schilderachtige Grasse; de wereldhoofdstad van het parfum. Deze Franse is stad gelegen tussen zee en bergen in de Provence, waardoor deze bestemming de perfecte mix biedt tussen natuur en cultuur. Maak een wandeling langs de bloemenvelden en ga overnachten in de natuur. Breng de volgende dag een bezoek aan het parfummuseum van Fragonard en ontrafel de mysteries rondom het productieproces van parfum.

Bed and Breakfast Grasse

Bloemenfestival Umbrië

Breng een bezoek aan het bloemenfestival Infiorate di Spello en maak kennis met de mooiste kunstwerken die gemaakt zijn van bloemen. Voorafgaand aan Sacramentsdag verzamelen de inwoners van het dorp Spello traditiegetrouw bloemen op de berghellingen van Monte Subasio. Bekijk met eigen ogen hoe deze kleurrijke kunstwerken worden gecreëerd! Boek een B&B in het centrum of in de nabijgelegen omgeving en ga overnachten in de natuur.

Bed and Breakfast Spello

Deel dit artikel:

Auteur

Avatar

Josjah Thalen

Loves to collect memories at exquisite destinations. Passionate about traveling and visiting unique B&Bs: discover his best tips on this blog.

Reageer op dit artikel