Bijzondere Bestemmingen

Leuke B&B’s en Evenementen in de Zomervakantie

Heb jij nog geen concrete plannen voor deze zomer? Lees dan snel verder en ontdek de leukste evenementen in de zomervakantie. Moedig de wielrenners van de Tour de France aan, of bezoek een van de vele muziekfestivals zoals Sziget of Pukkelpop. Je hoeft je deze zomer zeker niet te vervelen!

Bedandbreakfast.eu; Leuke B&B’s en Evenementen in de Zomervakantie

Tour de France

Dit jaar vindt de 106e editie plaats van de Tour de France, een van de populairste evenementen in de zomervakantie. Ben jij een liefhebber van dit grote sportevenement en wil je graag de renners aanmoedigen? Verblijf dan bij een leuke B&B vanwaar je de etappes kunt volgen en proef de sfeer van de Tour. Dit jaar start de Tour in de Belgische hoofdstad Brussel.

Tomatenfeest in Buñol

Op zoek naar leuke evenementen in de zomervakantie? Ieder jaar wordt op de laatste woensdag van augustus het festival Tomatina georganiseerd. Dit populaire festival wordt gehouden in het klein spaanse dorpje Buñol, waarbij ongeveer 45.000 mensen tomaten naar elkaar gooien. Tip: combineer dit tomatenfeest met een stedentrip naar Valencia. Een stad vol authentieke tapas tentjes, moderne gebouwen, sinaasappelbomen en een historisch centrum!

Bed and Breakfast Valencia

Wijntour door Toscane

Echte wijnliefhebbers kunnen hun hartje ophalen in Toscane. De heerlijke temperatuur, de vruchtbare aarde, de stralende zon en het heuvelachtige landschap creëren de ideale omgeving om wijn te maken. Wat dacht je van de Chianti wijnroute? Gelegen tussen de steden Siena en Florence. Aan het einde van de zomer wordt de wijnoogst traditioneel ingeluid door heel Italië. Ook worden er overal leuke evenementen in de zomervakantie georganiseerd die zeker het bezoeken waard zijn.

Festival van Avignon

Liefhebbers van kunst, cultuur én Frankrijk kunnen hun hart ophalen tijdens het Festival van Avignon. Dit kunstfestival vindt ieder jaar plaats in de maand juli en duurt ongeveer drie weken lang. Het behoort tot de meest geliefde evenementen in de zomervakantie. In de hele stad kun je genieten van bruisende muziekoptredens, bijzondere tentoonstellingen, mooie theatervoorstellingen en nog veel meer. Reserveer snel een gastvrije B&B voor een heerlijke tijd.

Bed and Breakfast Avignon

Leuke uitjes

Deze zomer worden er weer veel muziekfestivals georganiseerd in heel Europa. Wat dacht je van Pukkelpop of Sziget? Tijdens deze leuke uitjes kan er naar hartenlust gedanst en gefeest worden. Ook erg leuke uitjes in Europa: Isle of Wight festival in Engeland, Sonar festival in Barcelona of Roskilde festival in Denemarken. Al met al zijn er genoeg gezellige evenementen in de zomervakantie.

Deel dit artikel: 

Auteur

Inge Daniëls

Nieuwsgierig naar nieuwe B&B's en bestemmingen om de mooiste reizen te kunnen maken.

Reageer op dit artikel