Bijzondere Bestemmingen

Inspiratie voor een Zomervakantie dichtbij huis

Iedereen heeft wel van die momenten waarop je even wegdroomt naar de zomervakantie. Kies dit jaar voor een heerlijke vakantie dichtbij huis, waarbij je volop geniet van een verblijf bij kleinschalige B&B’s in de natuur of aan de kust.

Bedandbreakfast.eu; Inspiratie voor een Zomervakantie dichtbij huis

Gelderse Streken

Sprookjesachtige bossen, idyllische plattelandsdorpjes en uitgestrekte heidevelden… In Gelderland vind je rust en ruimte in overvloed. Ga tijdens de zomervakantie op ontdekkingsreis door de Veluwe, Rivierenland of de Achterhoek en maak kennis met Nederland als vakantieland. Bovendien is deze provincie de thuisbasis van historische steden als Nijmegen, Zutphen en Harderwijk. Er is dus voor ieder wat wils!

Bed and Breakfast Gelderland

Belgische Ardennen

De Belgische Ardennen zijn sinds jaar en dag geliefd bij natuurliefhebbers. Toch kun je hier urenlang ronddwalen zonder ook maar iemand tegen te komen. Het is dan ook een heerlijke plek voor een trektocht door de natuur, waarbij je tussentijds kunt overnachten in charmante stadjes als Dinant en Durbuy. Ook cultuurliefhebbers zullen zich hier tijdens de zomervakantie goed vermaken, dankzij de historische ruïnes, kloosters en kastelen.

Zeeuwse Kust

Als je ergens kunt genieten van een zomervakantie dichtbij huis, dan is het wel in Zeeland. In deze Nederlandse provincie kun je rekenen op magische zonsondergangen, schone stranden en fraaie duinen. Bovendien vind je er tal van gastvrije B&B’s, leuke badplaatsen en mooie fietsroutes door de natuur. Breng ook zeker een bezoek aan de Deltawerken en aanschouw de grootste stormvloedkering ter wereld met eigen ogen.

Bed and Breakfast Zeeland

Reis door de Moezelstreek

Zoek je voor de zomervakantie een goede mix van natuur en middeleeuwse dorpjes en stadjes dichtbij huis? Dan ben je ook in Duitsland aan het juiste adres. Reis richting de Moezelstreek en laat je betoveren door deze groene regio, die eveneens bekend staat om haar mooie wijngaarden. Toch is het vooral de perfecte bestemming voor een heerlijke wandelvakantie, waarbij je de spectaculaire Geierlay hangbrug niet mag missen.

Zomervakantie Luxemburg

Als je Luxemburg alleen kent als tussenstop voor een vakantie richting het zuiden, dan is het de hoogste tijd om daar verandering in te brengen. Dit land is namelijk een fantastische bestemming voor gezinnen en liefhebbers van actieve vakanties. Maak een fietstocht over vlaktes, door bossen en langs meren, waarbij je achter iedere bocht een pittoresk dorpje met leuke B&B’s kunt ontdekken. Of ga op pad en volg één van de vele wandelroutes.

Bed and Breakfast Luxemburg

Deel dit artikel:

Auteur

Avatar

Josjah Thalen

Loves to collect memories at exquisite destinations. Passionate about traveling and visiting unique B&Bs: discover his best tips on this blog.

Reageer op dit artikel