Kindvriendelijke B&B's

Bezoek een fantastische B&B met Kinderen

Bedandbreakfast.eu; 5 Astonishing B&Bs for your Family Holidays

Op zoek naar een gastvrije B&B met kinderen? Dan mag je de volgende vijf B&B’s voor het hele gezin niet missen! Het zijn ideale accommodaties voor jong en oud, die ook nog eens zijn gelegen op de leukste bestemmingen in Europa.

B&B met kinderen

Château de Martragny – Frankrijk

Zoek niet langer naar een extra bijzondere B&B met kinderen, want bij Château de Martragny in Normandië ervaar je hoe het is om met de hele familie te wonen in een Frans kasteel! Verblijf samen in de stijlvolle gastenkamers, sla een balletje op de tennisbaan of neem een duik in het zwembad. Bovendien is op hetzelfde landgoed een camping gesitueerd, zodat de kinderen makkelijk nieuwe vriendjes kunnen maken. Ideaal toch?

B&B ’t Bullekroffie – Nederland

Samen op vakantie in de schitterende kuststreek van Nederland? Bij B&B ’t Bullekroffie zullen de kids zich opperbest vermaken; van rond crossen op een skelter tot een ontdekkingstocht in de natuur. Zelfs naar bed gaan is hier voor de kinderen een feest, want zij mogen slapen in een heuse stapelbedstee. Natuurlijk is er ook aan de ouders gedacht, want diverse kamers zijn voorzien van wellness faciliteiten zoals een stoomcabine, sauna of whirlpool.

B&B Villa Amaranta – Italië

Als de kinderen iets ouder zijn, dan is een verblijf bij B&B Villa Amaranta een ideale plek voor een onvergetelijk verblijf. Deze prachtige Bed and Breakfast ligt op steenworp afstand van de wereldberoemde Cinque Terre in Italië. Ga samen op pad en aanschouw met eigen ogen de vijf dorpen die zijn opgenomen in de Werelderfgoedlijst van UNESCO. De culturele uitstapjes zijn prima af te wisselen met dagjes relaxen aan het zwembad bij de B&B met kinderen.

La Nogala – Spanje

Gezinnen die een tikkeltje avontuurlijk zijn ingesteld, voelen zich helemaal thuis bij La Nogala in Spanje. Naast de comfortabele gastenverblijven, kun je er namelijk ook voor kiezen om samen te logeren in één van de drie ‘Lotus Belle tenten’ met eigen sanitair. Bij deze Spaanse B&B staat de kindvriendelijke sfeer voorop, wat je ook terugziet in de faciliteiten. Zo is er onder meer een ruim zwembad aanwezig en een speeltuin met schommels en een trampoline.

Hestkær Family Rooms – Denemarken

De laatste B&B met kinderen mag absoluut niet in dit lijstje ontbreken, want voor het kroost is Hestkær Family Rooms een waar paradijs! Zowel binnen als buiten vindt je hier de meest bijzondere faciliteiten voor de kids, waaronder een groot springkussen, minigolfbaan, reuze schaakspel, diverse spelcomputers en nog veel meer. Ook leuk: vanuit deze accommodatie binnen een mum van tijd bij Deense attracties zoals Legoland, Lego House en Givskud ZOO.

Deel dit artikel:

Auteur

Josjah Thalen

Loves to collect memories at exquisite destinations. Passionate about traveling and visiting unique B&Bs: discover his best tips on this blog.

Reageer op dit artikel