Kindvriendelijke B&B's

Ideale B&B’s voor Families en Kindervakanties

Wil je binnenkort je kinderen verrassen met een onvergetelijk verblijf bij een leuke B&B of appartement in Europa? Ontdek dan vijf accommodaties die geschikt zijn voor het hele gezin én dus perfect voor kindervakanties!

Bedandbreakfast.eu; Ideale B&B’s voor Families en Kindervakanties

Mössems – Nederland

Breng je graag de kindervakanties door in Nederland? Kies dan voor een kindvriendelijk verblijf bij Mössems, van waaruit je Twente kunt ontdekken. Deze landstreek staat bekend om haar prachtige natuur en coulissenlandschap. Je overnacht in een herbouwde graanschuur, die beschikt over vier moderne kamers. Er is plaats voor maximaal tien personen, dus neem gerust opa en oma ook mee. De accommodatie is zelfs rolstoelvriendelijk ingericht. Verder is er een restaurant, theeschenkerij en een speeltuin voor de kids aanwezig.

Mössems

La Valle di Anna – Italië

Droom je van een gezinsvakantie op het Toscaanse platteland? Dan ben je bij La Valle di Anna aan het juiste adres. Deze prachtige B&B biedt elegante gastenverblijven die onlangs gerenoveerd zijn, maar ook een grote tuin met zwembad en een speeltuin. De ideale plek om te ontspannen, na een dag vol fietsen, paardrijden of wandelen door wijngaarden. Of wat denk je van een dagtrip naar de nabijgelegen steden Florence en Pisa? De mogelijkheden bij deze accommodatie zijn groot en er is voor ieder wat wils, ontdek het zelf!

La Valle di Anna

Sueño Grande – Spanje

Op zo’n 15 minuten rijden van de bekende badplaats Calpe, vind je Sueno Grande. Deze kindvriendelijke B&B ligt in de vallei van Xaló en is een klein paradijsje voor het hele gezin. Je kunt kiezen uit twee gastenkamers en twee appartementen. Uiteraard is er een fijn zwembad aanwezig om samen met de kleintjes van te genieten. Wissel je dagen aan het zwembad af met dagjes naar het strand, tenslotte biedt de Costa Blanca genoeg mooie zandstranden en zonneschijn. Ook kun je ronddwalen door de bergen en wijngaarden bezoeken.

Sueño Grande

La Distillerie – Frankrijk

Als je op zoek bent naar een geschikte B&B voor kinderen in het zuiden van de Bourgogne, dan is La Distillerie een goede optie. Of je hier nu verblijft tijdens een tussenstop of voor langere tijd; je kunt hier goed vertoeven in de familiesuite. In de grote Franse tuin kunnen de kleintjes zorgeloos spelen, terwijl je zelf kunt relaxen bij het verwarmde zwembad met een verkoelend drankje. ’s Ochtends wordt het ontbijt geserveerd in de voormalige distilleerderij, waarbij je kunt genieten van zelfgemaakte jam, croissants en versgebakken brood.

La Distillerie

Apartment Frida – Oostenrijk

Dit moderne appartementencomplex is in 2018 gebouwd en heeft alles in huis voor een zorgeloze vakantie met kinderen. Na een actieve dag in de bergen, kun je met het hele gezin ontspannen in het buitenzwembad. Of neem even de tijd voor jezelf in de tuin, terwijl de kinderen zich vermaken in de speeltuin. Tijdens het verblijf staan er ook een bar met gemeenschappelijke lounge, een familiekamer en diverse wellness faciliteiten tot je beschikking. Eropuit? In de directe omgeving kun je shoppen, minigolfen en zwemmen in mooie meren.

Apartment Frida

Deel dit artikel:

Auteur

Josjah Thalen

Loves to collect memories at exquisite destinations. Passionate about traveling and visiting unique B&Bs: discover his best tips on this blog.

Reageer op dit artikel