Kindvriendelijke B&B's

Op Vakantie bij een Kindvriendelijke B&B

Als je vakantie wilt vieren met het hele gezin, dan ben je bij een kindvriendelijke B&B aan het juiste adres! We hebben de leukste accommodaties in Europa voor je geselecteerd, waar de hele familie kan rekenen op een onvergetelijk verblijf.

Kindvriendelijke B&B

Boutique Hotel Can Riera – Spanje

Midden in Nationaal Park La Garrotxa vind je Boutique Hotel Can Riera. Deze typische Catalaanse boerderij uit de 9e eeuw is de ideale plek voor je vakantie. Wandel door de prachtige natuur en ontdek de vulkanen in de omgeving. De kamers van deze kindvriendelijke B&B zijn zowel modern als traditioneel ingericht. Sluit je heerlijke zomerdag af met een familiebarbecue op het terras. Jullie zullen zeker een geweldige tijd hebben!

Boutique Hotel Can Riera

Boerderij Eben Haezer – Nederland

In Nederland vind je veel charmante B&B’s voor een leuke vakantie dichtbij huis. Boerderij Eben Haezer is een echte aanrader. Deze gezellige, kindvriendelijke B&B vind je op het platteland. Geniet van een heerlijk, royaal boerenontbijt met eigengemaakte producten. Trek vervolgens eropuit met de fiets of auto in de prachtige omgeving. Bezoek het pittoreske Giethoorn en de Nationaal Park Weerribben-Wieden. Zijn jullie ook cultuurliefhebbers? Bezoek dan de steden Zwolle, Meppel en Kampen. Al met al een heerlijk verblijf voor het hele gezin!

Boerderij Eben Haezer

Tapada do Gramacho – Portugal

Tapada do Gramacho ligt in de regio Algarve in Portugal en is de perfecte plek voor een gezinsvakantie. De traditionele boerderij is omgetoverd tot een charmante, kindvriendelijke B&B met stijlvolle kamers. Begin de dag met een heerlijk ontbijt op het terras. Bezoek vervolgens het historische plaatsje Silves en de prachtige stranden. Geniet van de rust, de ruimte en het landschap. Ook de kids zullen zich hier zeker niet vervelen.

Tapada do Gramacho

Maison l’Aventure – Frankrijk

Ga op pad met het hele gezin en maak onvergetelijke herinneringen! Maison l’Aventure is een kindvriendelijke B&B met oneindig veel mogelijkheden. Gelegen in het midden van Frankrijk, in de regio Centre-Valle de Loire, biedt het een spectaculair uitzicht over het heuvellandschap. Het is de ideale uitvalsbasis voor natuurliefhebbers en paardenliefhebbers. Plons in het zwembad of ga voor een ritje per paard door de prachtige landschappen.

Maison l'Aventure

Country House Montesoffio – Italië

Country House Montesoffio heeft alles wat je nodig hebt voor een ideale vakantie met het gezin. Deze kindvriendelijke B&B bevindt zich midden in de natuur en is een waar kinderparadijs. Ontdek de prachtige omgeving met al zijn fruitbomen, olijfbomen en biologisch wijngaarden. Sluit je dag vervolgens af bij het zwembad en geniet van de ondergaande zon. Er worden regelmatig gezamenlijke maaltijden en kookworkshops georganiseerd. Erg leuk!

Country house Montesoffio

Deel dit artikel:

Auteur

Inge Daniëls

Nieuwsgierig naar nieuwe B&B's en bestemmingen om de mooiste reizen te kunnen maken.

Reageer op dit artikel