Eigenarenservice

Reserveringsaanvragen Archiveren

Je inbox is overzichtelijk doordat reserveringsaanvragen waarvan de vertrekdatum in de vorige maand ligt automatisch worden gearchiveerd. Wil je reserveringen eerder archiveren, lees dan dit blogbericht hoe je reserveringen snel en eenvoudig handmatig archiveert.

Archiveren

Archiveer reserveringsaanvragen eenvoudig vanuit je inbox. Klik op ‘Archiveer’ achter de betreffende reserveringsaanvraag. De aanvraag wordt direct naar het archief verplaatst.


Daarnaast kun je een reserveringsaanvraag ook archiveren vanuit de detailpagina van de reserveringsaanvraag. Rechtsboven op deze pagina zie je een icoontje met drie bolletjes. Als je hierop klikt, zie je een menu met de opties ‘Aanpassen’ en ‘Archiveer’. Klik op ‘Archiveer’ om het bericht naar het archief te verplaatsen.

Bekijk gearchiveerde berichten

Om gearchiveerde berichten te bekijken, ga je naar ‘Inbox’ in de eigenarenservice en klik je op ‘Naar archief’.

Zoeken in het archief

Aanvragen die gearchiveerd staan kun je filteren op maand, naam, datum, periode, kamer(s) en status. Dit geeft een overzichtelijk beeld van al je gearchiveerde reserveringen.

Lees ook:

Deel dit artikel:

About the author

Lizzy Scheltus

Online Marketeer at Bedandbreakfast.eu B.V. till August 2019.

2 Comments

 • De kalenderweergave gaat niet verder dan 2 maanden, vanaf de huidige datum. Hoe kan ik zo ooit overzicht krijgen over een periode van een jaar? Als iemand mij vraagt hoe mijn bezetting is in januari, dan heb ik werkelijk geen idee meer.

  • Beste Dominique,

   Wanneer u in de eigenarenservice gaat naar ‘Kalender’ en dan boven ‘Totaal overzicht’ op de kalender en/ of de datum klikt, kunt u de juiste maand selecteren die u wilt zien. Mochten er nog vragen zijn dan horen we het graag.

   Met vriendelijke groet,
   Het team van Bedandbreakfast.nl

Leave a Comment