Promotie & Marketing

Is jouw ontbijt biologisch of allergenenvrij? Laat het weten!

Is your breakfast organic or allergen-free? Spread the word!

Kunnen je gasten in jouw B&B genieten van een ontbijt met biologische producten of streekproducten? Bied je een gluten- of lactosevrij ontbijt? Geef dit dan aan op Bedandbreakfast.eu. Het invullen van je ontbijtkenmerken kan extra reserveringen opleveren.

Lees de reviews op Bedandbreakfast.eu er maar op na: een uitgebreid ontbijt wordt door gasten bijzonder gewaardeerd. Als bed en breakfast kun je je echt onderscheiden met ontbijtproducten uit de streek, biologische producten en zelfgebakken brood of andere lekkernijen. Serveer bijvoorbeeld eens een streekkaasje of verras je gasten met aardbeien uit eigen moestuin.

Met enige aanpassingen kun je ook een gluten- of lactosevrij ontbijt aanbieden. Hiermee doe je gasten met een gluten- of lactose-allergie een groot plezier.

Geef je ontbijtkenmerken als volgt aan:

 • Ga in de eigenarenservice naar ‘Mijn vermelding’ en klik op ‘Faciliteiten en voorwaarden‘.
 • Ga in de faciliteitenlijst naar ‘Ontbijtproducten’.
 • Vink de kenmerken aan die voor jou van toepassing zijn, bijvoorbeeld ‘Ontbijt met biologische producten’ of ‘Ontbijt met glutenvrije producten’.
 • Klik op ‘Opslaan’ (vlak boven ‘Regels van het bed & breakfast’).

Ontbijtspecificaties invullen

Zo ziet het eruit op je presentatiepagina:

De door jou aangevinkte ontbijtkenmerken komen op je presentatiepagina te staan bij ‘Faciliteiten’ onder de knop ‘Meer faciliteiten’.

Bed and Breakfast ontbijt invullen

Voorbeeld: je hebt in de eigenarenservice ‘Ontbijt met biologische producten’ en ‘Ontbijt met glutenvrije producten’ aangevinkt. Dan ziet dat er zo uit op je presentatiepagina:

ontbijtproducten_NL2

Het invullen van je ontbijtkenmerken kan je zomaar extra reserveringen opleveren. Kleine moeite!

Vul direct je ontbijtkenmerken in »

About the author

Janneke Scheepers

Janneke Scheepers is web editor at Bed & Breakfast Europe. She writes blogs, articles and newsletters about all aspects of the B&B sector in Europe.

2 Comments

 • L.S.,
  Kan ik ook aanvinken dat men bij mij een vegetarisch ontbijt krijgt? Ik ben zelf vegetariër.

  Bedankt
  Leni Gerbrands

  • Dag Leni,
   Het is niet mogelijk om dit aan te vinken, we raden je aan om dit bij de omschrijving van je B&B te vermelden. Op die manier kun je sitebezoekers direct op de hoogte stellen. Het aanpassen van de tekst kun je doen in de eigenarenservice via “Mijn vermelding/ Omschrijving”. Succes!

Leave a Comment