Aan Zee

Topbestemmingen voor je Strandvakantie

Top Destinations for your Beach Holiday

Heerlijk uitwaaien aan de kust, lekker zonnen, een frisse duik in zee of wandelen over het strand. Europa kent veel bijzondere bestemmingen waar je helemaal tot rust komt en biedt legio mogelijkheden voor een sfeervol verblijf in unieke B&B’s. We hebben een aantal topbestemmingen voor je strandvakantie op een rij gezet.

Portugal

Algarve

De Algarve is een topbestemming voor je strandvakantie waar je makkelijk de drukte ontvlucht. De schitterende stranden met de imposante rotswanden op de achtergrond worden door velen genoemd als de mooiste van Europa. Met vrijwel het hele jaar mooi weer is het uiterste zuiden van Portugal een genot voor echte zonaanbidders.

Costa Brava

Costa Brava

De Costa Brava  is een 200 kilometer lange kuststrook in de Spaans provincie Catalonië en staat bij veel Europeanen al decennialang op de shortlist van topbestemmingen voor je strandvakantie. Mooie brede stranden worden afgewisseld met adembenemend mooie kleine baaitjes. Het achterland is een gevarieerd landschap met pittoreske dorpjes. De Costa Brava beschikt over veel sfeervolle authentieke B&B’s voor een bijzonder verblijf aan de Spaanse kust.

Côte d’Azur

De zonovergoten Côte d’Azur met de vele mondaine badplaatsen is een populair vakantiegebied. Langs de woeste rotskusten vind je goudgele zandstranden, sfeervolle badplaatsen met stijlvolle jachthavens, fraaie pleintjes en fantastische eetgelegenheden. Een verblijf in een van de vele sfeervolle B&B’s maakt je verblijf aan de Côte d’Azur compleet.

Kust van Amalfi

De kunst van Amalfi behoort tot de allermooiste van Europa en mag niet ontbreken op je shortlist van topbestemmingen voor je strandvakantie. Ruige kliffen en idyllische plaatsjes als Amalfi en Positano liggen schitterend tegen de bergwand en staan op de Werelderfgoedlijst van Unesco. Je vindt er fantastische stranden aan de mooiste baaitjes van de wereld. Selecteer jouw favoriete B&B en voel je even helemaal thuis aan de kust van Amalfi.

Topbestemmingen voor je Strandvakantie

Nederlandse kust

Veel toeristen trekken jaarlijks naar populaire bestemmingen aan zee om te genieten van het koele zeewater, lange strandwandelingen, de sfeervolle strandtenten, de gezellige boulevards en de mooie natuur. Iedere badplaats beschikt over z’n specifieke eigenschappen en de diversiteit is groot. We hebben een aantal topbestemmingen voor je strandvakantie geselecteerd waar je geweldige B&B’s vindt voor een weekendje weg of een relaxte vakantie.

Belgische kust

De Belgische kust is snel en eenvoudig te bereiken en beschikt over een aantal topbestemmingen voor je strandvakantie of een weekendje weg. Iedere bestemming beschikt over bijzondere eigenschappen. Flaneren over de boulevard, lekker tafelen aan zee of heerlijk relaxen op het strand. Je komt helemaal tot rust aan de Belgische kust. Geniet van de charme van een Bed and Breakfast op de populairste bestemmingen in België.

Deel dit artikel:

Auteur

Mark Verhoeven

Mark Verhoeven IT Manager bij Bedandbreakfast.eu B.V. tot maart 2022.

Reageer op dit artikel