B&B Tips Stedentrip

Pittoreske citytrips met sfeervolle bed en breakfasts

Bedandbreakfast.eu; Picturesque City Trips with Charming B&Bs

Maak in het najaar een pittoreske citytrip en laat je betoveren door de meest schilderachtige taferelen die je ooit hebt gezien. Van kronkelende straatjes en historische panden tot verborgen stadspleinen… Ontdek de mooiste steden voor de herfst!

Toscane

Ontdek het historische Lucca vanuit een bed & breakfast.

Gouden citytrip
Lucca is één van de meest pittoreske steden die Italië rijk is, bovendien zijn de Duomo di San Martino en het Piazza dell’Anfiteatro in het gouden herfstlicht nóg mooier! Tip: combineer je bezoek aan Lucca met een trip naar Rome, Verona, Florence, Milaan, Venetië, Pisa, Bologna of Napels.

pittoreske citytrips

Dé trekpleister van Bath: de Roman Baths.

B&B’s in Bath
Breng een bezoek aan Bath in het Verenigd Koninkrijk en verwonder je over de indrukwekkende mix van achttiende-eeuwse bouwstijlen en Romeinse elementen. Natuurlijk kun je ook een fantastische stedentrip maken in Londen, Edinburgh, Dublin, Glasgow, Cambridge of Brighton!

Portugal

In Sintra waan jij jezelf in een sprookjesboek!

Portugese paleizen
Ronddwalen als een ware prins of prinses in Portugal… In Sintra vind je tal van kastelen en paleizen die op de UNESCO werelderfgoedlijst staan; perfect voor een romantische trip! Ook leuk: een citytrip naar Lissabon, Aveiro, Porto, Faro, Coimbra, Alcobaça of Tavira.

pittoreske citytrips

Rothenburg ob der Tauber is een schilderachtig stadje in Duitsland.

Pittoreske citytrips
Overnachten in het historische centrum van Riga óf aan de kleurrijke haven van Visby; in iedere pittoreske stad vind je wel een sfeervolle B&B die bij je past! Zo zijn het Spaanse Segovia en het Duitse Rothenburg ob der Tauber ook perfect voor een fantastische trip! Of wat dacht je van Brugge of Èze?

Via Bedandbreakfast.eu boek je de leukste B&B’s op de meest pittoreske plaatsen, zonder reserveringskosten. Direct naar Bedandbreakfast.eu >>

Auteur

Josjah Thalen

Loves to collect memories at exquisite destinations. Passionate about traveling and visiting unique B&Bs: discover his best tips on this blog.

Reageer op dit artikel