Bijzondere Bestemmingen

Bestemmingen voor een Onvergetelijke Huwelijksreis

De huwelijksreis is de reis die we allemaal hopen door te brengen op een ultieme droombestemming. Het is dan ook de perfecte reden om samen een paradijselijke bestemming te bezoeken en daar de liefde te vieren. Ontdek snel de beste bestemmingen voor een onvergetelijke huwelijksreis!

Bedandbreakfast.eu; Bestemmingen voor een Onvergetelijke Huwelijksreis

Afrikaanse zonsondergang

Van de prachtige stranden van Zanzibar en het bruisende Kaapstad, tot wijnproeven in Stellenbosch en een onvergetelijke safari in Kenia. Een huwelijksreis in Afrika zal hoe dan ook een unieke ervaring zijn en een reis die je nooit zult vergeten. Maak kennis met de lokale bevolking, fauna en de natuur. Dompel jezelf onder in alle culturen en avonturen die je op dit continent zult ervaren. Bij een unieke B&B wordt jullie reis nog specialer en persoonlijker.

Huwelijksreis op de Maldiven

De Malediven mogen niet ontbreken in dit artikel. De duizenden paradijselijke eilanden zijn een populaire bestemming voor vele huwelijksreizen. Stel je voor dat je op een zonnige dag wakker wordt en vanaf je balkon toegang hebt tot het meest turquoise water dat je ooit hebt gezien. Neem een duik en ontmoet allerlei kleurrijke vissen of ontdek het koraalrif. Na een lange dag genieten in de zon eindig je de dag met een heerlijke cocktail. Bewonder het uitzicht en ontspan in je comfortabele en luxueuze B&B.

Bed and Breakfast <b>Maldiven</b>

Geniet van het leven op Costa Rica

Costa Rica is de ideale honeymoon bestemming voor avontuurlijke koppels. Verken bijvoorbeeld de tropische regenwouden te voet of vlieg door het bladerdek van de jungle, door middel van een zip-line parcour. Daarnaast kun je zwemmen bij prachtige watervallen en de wilde mangroven in het vulkanische landschap bezoeken. Of kom gewoon samen tot rust op de witte zandstranden aan de Caribische en Pacifische kust. Ga voor je droom honeymoon en verblijf bij een intieme B&B, waar je het motto van het land ervaart: Pura Vida!

Unieke B&B’s in Costa Rica

Kleurrijk Mexico

Bevroren margarita’s, tequila shots en pittige nacho’s met heerlijke guacamole. Hoeveel andere huwelijksreis bestemmingen kunnen dergelijke smaaksensaties bieden? Van Mexico-stad tot de Riviera Maya; Mexico is een land met een rijke cultuur. Bezoek de verbazingwekkende archeologische zone van Teotihuacán, ook wel de Stad van de Goden genoemd. Maak ook een uitstapje naar Tulum met zijn zoetwaterbronnen, waar je kunt duiken en snorkelen. Je geliefde en jij zullen deze romantische reis absoluut 10 van de 10 punten geven!

Luxueus Bali

Dit Indonesische eiland is ongetwijfeld één van de topbestemmingen voor huwelijksreizen op dit moment. De spectaculaire stranden, prachtige tempels, uitgestrekte rijstvelden en de lokale bevolking zullen je hart zeker veroveren. Bezoek de bruisende stad Ubud, geniet van een tropische zonsondergang in Uluwatu en aanschouw de zonsopgang vanaf de Batur-vulkaan. Zwem in de warme oceaan aan de stranden van Seminyak of de Gili-eilanden. Natuurlijk mag een bezoek aan het eiland Nusa Penida niet ontbreken, waar je de meest adembenemende landschappen en heerlijke stranden ontdekt. Verblijf bij een B&B voor een authentieke ervaring op Bali en geniet van een droomachtige huwelijksreis die al je verwachtingen overtreft

Bed and Breakfast Bali

Deel dit artikel:

Auteur

Inge Daniëls

Nieuwsgierig naar nieuwe B&B's en bestemmingen om de mooiste reizen te kunnen maken.

Reageer op dit artikel