Unieke B&B's

Perfecte B&B’s voor een Korte Vakantie in Europa

Niets fijner dan af en toe ertussenuit gaan voor een korte vakantie! Verken de mooiste bestemmingen, ontdek de beste eetgelegenheden en blijf slapen bij de leukste B&B’s. Dat klinkt toch als het perfecte goede voornemen voor 2019, nietwaar?

Bedandbreakfast.nl; Perfecte B&B’s voor een Korte Vakantie in Europa

Sapere – België

Twijfel je over een korte vakantie in België? Dan is een verblijf bij Sapere een goede optie! De B&B is gevestigd in een oude carréhoeve, waar je kunt kiezen uit diverse gastenverblijven die van alle moderne gemakken zijn voorzien. Op de binnenplaats wordt ’s morgens een heerlijk ontbijt geserveerd en ’s avonds kun je hier dineren. Extra leuk: tegenover de B&B ligt Wijnkasteel Genoelselderen, waar je mooie wijnen kunt proeven!

B&B Sapere

Es Corte Vell – Spanje

Op zo’n twintig kilometer afstand van Palma de Mallorca, ligt een klein paradijsje genaamd Es Corte Vell. De gastenkamers zijn stijlvol ingericht met kleine details die verwijzen naar de directe omgeving. Uiteraard geniet je tijdens je korte vakantie van een uitgebreid ontbijt, inclusief typische lokale producten zoals ensaimadas en sobrasada. Daarnaast biedt het terras bij het zwembad een prachtig uitzicht over het eiland.

Es Corte Vell

Villa Elisaia – Frankrijk

Kies je voor een korte vakantie in Frankrijk? Dan is Villa Elisaia nabij natuurreservaat Prés Salés d’Arès et de Lège, een droomachtige plek om te vertoeven. Het pand heeft de uitstraling van een Franse villa uit de negentiende eeuw, maar de gastenverblijven zijn modern ingericht met een klassieke touch. Echte aanraders tijdens je verblijf: een mooie wandeltocht maken, oesters eten in de haven en een drankje drinken aan het zwembad.

Villa Elisaia

Hidalgo Suites – Italië

Als je tijdens een korte vakantie helemaal tot rust wilt komen, dan ben je bij Hidalgo Suites in Italië aan het juiste adres. Ver weg van alle drukte, vind je deze luxe Bed and Breakfast in Zuid-Tirol. Als gast kun je kiezen uit verschillende suites die hoogwaardig zijn afgewerkt en voorzien zijn van de nodige luxe en comfort. De B&B biedt alles wat je nodig hebt, er is zelfs een spa met sauna en zwembad aanwezig!

Hidalgo Suites

Santa Bica – Portugal

Portugese tradities, architectuur en lekker eten sluiten naadloos op elkaar aan bij Santa Bica in Portugal. Deze unieke B&B is ondergebracht in een voormalige bakkerij in het hart van Lissabon, waardoor jij je tijdens je korte vakantie als een echte local waant. Bovendien is de B&B voorzien van allerlei fijne voorzieningen en ’s avonds kun je zelfs aanschuiven voor Portugese gerechten in het restaurant van dezelfde eigenaren.

Santa Bica

Deel dit artikel:

Auteur

Josjah Thalen

Loves to collect memories at exquisite destinations. Passionate about traveling and visiting unique B&Bs: discover his best tips on this blog.

Reageer op dit artikel