Promotie & Marketing

Verleid je gasten met de mooiste lentefoto’s

Bedandbreakfast.eu; Entice your guests with the most beautiful spring pictures

Is de voorjaarsschoonmaak in jouw B&B net achter de rug? Dan is dit een perfect moment om aantrekkelijke foto’s te maken van je accommodatie. Met het hoogseizoen voor de deur, is het raadzaam om nog eens kritisch te kijken naar de online presentatie van je bed & breakfast. Dit is immers hét moment om potentiële gasten te verleiden die op zoek zijn naar hun ideale B&B voor de mei- of zomervakantie.

Foto-ideeën voor je presentatiepagina

  • Heldere foto’s van je B&B in de zon doen het altijd goed, maar denk ook aan een gezellige avondfoto bij de buitenkachel of van de sfeervolle windlichten op je veranda.
  • Voorzie de gastenkamers van een vers boeket bloemen of leg één enkele bloem op het bed en maak hier een close-up foto van.
    Ontbijt serveren

    Goede ontbijtfoto van B&B Terra Mossa: op de voorgrond het ontbijt en op de achtergrond een schitterend uitzicht!

  • Haal je mooiste servies uit de kast en dek de buitentafel met ontbijtproducten die je bij jouw B&B serveert. Stijl het geheel af met een karaf verse jus d’orange en vaasjes met bloemen.
  • Beschikt jouw accommodatie over een zwembad, jacuzzi of hottub? Maak hier dan een extra verleidelijke foto van, bijvoorbeeld met een glas wijn en wat borrelgarnituur op de voorgrond.
  • Vergeet verder niet om zonnige omgevingsfoto’s te maken van natuurgebieden en lokale trekpleisters, zodat potentiële gasten weten wat er allemaal mogelijk is vanuit jouw B&B.
Presentatie B&B

Domaine Chateau de Digoine is extra aantrekkelijk gemaakt met behulp van dit wide shot van de groene omgeving.

Foto’s toevoegen en omwisselen
Foto’s voeg je eenvoudig toe in de eigenarenservice. Je kunt tientallen afbeeldingen opslaan in jouw fotobibliotheek. Sleep de foto’s vanuit je bibliotheek naar je overzichts- en kamerfoto’s. Al je afbeeldingen blijven bewaard in je fotobibliotheek, van waaruit je ze altijd weer opnieuw kunt publiceren. Zo wissel je makkelijk per seizoen je foto’s om!

About the author

Rianne van de Pas

Leave a Comment