Promotie & Marketing

Nieuw: gegevens van je gasten exporteren naar Excel-bestand

B&B Gastenexport

Handig: al je reserveringsaanvragen in een Excel-document dat je kunt uitprinten.

Bedandbreakfast.eu biedt B&B-eigenaren een handige nieuwe functie: ‘Gastgegevens exporteren’. Je krijgt met één muisklik een overzicht van alle oude en nieuwe reserveringsaanvragen die je via Bedandbreakfast.eu ontvangen hebt. De gegevens van de aanvragers komen overzichtelijk onder elkaar te staan in een Excel-bestand (.csv).

Verzendlijst voor marketingdoeleinden
Het .csv-bestand toont de namen en e-mailadressen van de aanvragers en de status van iedere aanvraag. Je kunt het rapport opslaan op je pc. Op die manier maak je in een handomdraai een verzendlijst. Ideaal als je je gasten een aantrekkelijk aanbod wilt mailen!

Zo maak je een export van gastgegevens:

Stap 1: Ga naar de eigenarenservice van Bedandbreakfast.eu. Klik bovenin de menubalk op ‘Mijn account’ en in het uitklapmenu op ‘Export gastgegevens’.

Export van gastgegevens

Stap 2:  Klik op ‘Genereer rapport’.

Gegevens van B&B-gasten exporteren

Er wordt nu automatisch een Excel-bestand aangemaakt met daarin een overzicht van alle reserveringsaanvragen. Sla dit rapport op je harde schijf op voor verder gebruik. Exporteer bijvoorbeeld de gastgegevens naar je e-mailcontacten of print het rapport uit en bewaar het bij de rest van je administratie.

About the author

Janneke Scheepers

Leave a Comment