B&B Tips Promotie & Marketing

Loop geen gasten mis, voeg grote foto’s toe

Casa Can Massana in Valldemossa

Goed voorbeeld van een mooie zomerfoto: B&B Casa Can Massana in Valldemossa.

Dit is hét moment waarop mensen een bed & breakfast gaan boeken. Nu is het dus zaak om ervoor te zorgen dat je presentatiepagina tiptop in orde is. Veel B&B’s hebben nog kleine, donkere foto’s op hun presentatiepagina staan. Dit is nadelig voor je uitstraling. Loop geen gasten mis en voeg zo snel mogelijk grote foto’s van je B&B toe!

Worden je foto’s groot getoond?
Het is belangrijk om grote foto’s op je presentatiepagina te zetten. Zorg dat foto’s minimaal 900 x 600 pixels groot zijn. Zie ook onze stap-voor-stap instructie: Zo zet je foto’s op je presentatiepagina.

Zijn er genoeg foto’s van je B&B?
Je kunt achttien algemene foto’s uploaden en per kamer nog eens vier foto’s. Hoe meer foto’s je toevoegt, des te hoger je positie in de zoekresultaten op Bedandbreakfast.eu.

Ontbijt bij Les Mazets du Luberon in  Puget.

Zonnige foto van het ontbijt bij Les Mazets du Luberon in Puget.

Zijn de foto’s aantrekkelijk genoeg?
Zomerfoto’s doen het goed deze dagen. Zet je tuin of terras extra in de spotlight, maak eventueel een foto van een ontbijtje in de tuin. Ook een succesfactor van formaat: aantrekkelijke foto’s van het sanitair. Voeg enkele foto’s van de omgeving toe: denk aan volle terrassen in het centrum of fietsers in een zonovergoten natuurgebied. Een goed voorbeeld is de presentatie van Bed and Breakfast les Mazets du Luberon in Puget. Wat maakt jouw B&B ’s zomers zo leuk? Laat het zien!

We wensen je veel succes dit hoogseizoen!

About the author

Janneke Scheepers

Leave a Comment