Eigenarenservice

Kamers en Prijzen toevoegen aan je Presentatiepagina

Kamers en prijzen toevoegen aan je presentatiepagina is belangrijk. Bezoekers hebben behoefte aan uitgebreide informatie over de beschikbare kamers en de prijzen die je hanteert. Met een aantrekkelijke kameromschrijving waarin je sterke punten duidelijk benoemt haal meer rendement uit je vermelding.

Optimalisatie Presentatiepagina

Voor een goede presentatie van je Bed and Breakfast moet je een aantal stappen doorlopen in de Eigenarenservice:

  • Voer een pakkende omschrijving van je Bed and Breakfast in
  • Voeg kamers en prijzen toe aan je presentatiepagina
  • Implementeer sfeervolle foto’s van je B&B

Nadat je deze stappen doorlopen hebt, wordt je vermelding geactiveerd en is je Bed and Breakfast zichtbaar voor bezoekers.

Kamers en Prijzen toevoegen is belangrijk

Gasten die op zoek zijn naar een Bed and Breakfast willen precies weten wat zij krijgen en over welke faciliteiten een kamer beschikt voordat zij tot een reservering overgaan. Geef per kamer duidelijk aan wat de faciliteiten zijn, welke voorwaarden je hanteert en wat de kamerprijs is.

Kamers toevoegen aan je Presentatiepagina

  • Ga naar de Eigenarenservice
  • Klik in het menu op ‘Kamers’ onder ‘Mijn vermelding’

Je voegt vervolgens één voor één je kamers toe. Per kamer vul je een kamernaam, het kamertype (kamer/appartement) en het aantal slaapplaatsen in en vink je de faciliteiten en voorwaarden aan die op desbetreffende kamer van toepassing zijn.

Besteed aandacht aan je Kameromschrijving

Zorg dat je een goede kameromschrijving hebt (maximaal 300 tekens). Beschrijf kort en bondig de sfeer en benoem de sterke punten; beschik je over een kingsize bed, heb je een inloopdouche of een bad, is er een keuken of een eigen zitkamer? Vergeet vooral het mooie uitzicht niet te vermelden!

Kamerprijzen toevoegen

Als je alle informatie over de kamers hebt ingevoerd en opgeslagen, ga je via het menu naar ‘Kamerprijzen’. Geef per kamer aan welke prijs je hanteert en welke valuta je accepteert. Bij een uitgebreide vermelding is het mogelijk variabele kamerprijzen in te stellen. Denk hierbij aan weekendtarieven of korting bij een langer verblijf.

Kamerfoto’s toevoegen aan je presentatiepagina

Als je een omschrijving van je B&B hebt ingevoerd en kamers en prijzen hebt toegevoegd, rest nog het uploaden van sfeervolle foto’s. Extra informatie hierover vind je in de post Foto’s toevoegen aan je presentatiepagina.

Informatie beheren

Je kunt op ieder gewenst moment de gegevens aanpassen. Ga via het menu ‘Mijn vermelding’ naar ‘Kamers’ en pas per kamer de gegevens aan. Na het opslaan worden de wijzigingen direct op je presentatiepagina zichtbaar.

Wij helpen je graag

Mocht je specifieke vragen hebben, neem dan contact met ons op. We helpen je graag.

Artikelen over Optimalisatie Presentatiepagina

Deel dit artikel:

About the author

Mark Verhoeven

Online Marketeer at Bed & Breakfast Europe. Special focus on SEA, SEO, Social and Content Strategy.

Leave a Comment