Eigenarenservice

Bed and breakfasts met ingevulde kalender staan bovenaan

Bedandbreakfast.eu; Bed & breakfasts with filled-in calendar are at the top

De B&B’s die binnen 24 uur via het reserveringssysteem van Bedandbreakfast.eu reageren op een nieuwe reserveringsaanvraag, staan het hoogst in het zoekresultaat. Daarna komen de accommodaties die hun beschikbaarheidskalender niet bijhouden.

Binnen deze hoofdverdeling staan de bed & breakfasts met een uitgebreide vermelding het hoogst. Uw bed & breakfast kan flink stijgen in het zoekresultaat als u de kalender invult. Zeker wanneer u een compleet ingevulde presentatiepagina heeft met volop teksten en foto’s! Uiteraard is een upgrade naar een uitgebreide vermelding de beste manier om meteen te stijgen in het zoekresultaat.

In de Snelle Handleiding leest u stap voor stap hoe het reserveringssysteem en de kalender werken. Tips voor een complete presentatiepagina vindt u in de checklist.

Wat moet ik doen om de beschikbaarheidskalender in te vullen en een hoge positie te krijgen?
Het is belangrijk dat u binnen 24 uur reageert op een nieuwe reserveringsaanvraag, waarbij u de status van deze aanvraag wijzigt van ‘Onbehandeld’ naar bijvoorbeeld ‘Reservering’. U kunt op twee manieren reageren:

  • Via het reserveringssysteem van Bedandbreakfast.eu in de eigenarenservice. Dit is de makkelijkste manier. Kant-en-klare e-mails staan al voor u gereed in zes talen, u kunt deze e-mails volledig aanpassen naar eigen wens.
  • Via uw eigen e-mailprogramma of telefonisch. Vergeet dan niet om de status van deze reserveringsaanvraag aan te passen in het reserveringssysteem!

Mijn bed & breakfast is gedaald in het zoekresultaat. Wat nu?
U heeft een nieuwe reserveringsaanvraag waarschijnlijk niet binnen 24 uur in behandeling genomen via het reserveringssysteem van Bedandbreakfast.eu. Dit betekent dat er in uw Inbox in de eigenarenservice een reserveringsaanvraag staat met status ‘Onbehandeld’. Zodra u deze aanvraag een andere status geeft, bijvoorbeeld ‘Reservering’, staat uw B&B meteen weer hoog in de lijst. Zie ook: Status van een reserveringsaanvraag wijzigen >>

Wat moet ik doen met boekingen via mijn eigen website of via een andere boekingssite?
Het is belangrijk dat u deze boekingen toevoegt aan uw kalender op Bedandbreakfast.eu om de beschikbaarheidsinformatie kloppend te houden. Zo voegt u reserveringen handmatig toe >>

About the author

Janneke Scheepers

1 Comment

Leave a Comment